torstai 20. marraskuuta 2014

By Pia's designBy Pia's design
"Kokka kohti uusia tuulia" -lausahdus putkahti ajatuksiini, kun etsin iltapäivän hämärtyvällä pihamaalla kuvauspaikkaa eilen postiin tulleelle Cashmere -shaalilleni. Kalsea harmaa maisema ei tehnyt kuvaustilanteesta innostavinta, mutta uusi aihe ja lähestymistapa oli niin jännittävä ja kutkuttava, että laitoin toimeksi.Cashmere -shaali By Pia's designOletko sinä tutustunut By Pia's Design -yritykseen? Pian suunnittelemat tuotteet ovat luonnonläheisiä väreiltään ja muotoilultaan monelle vartalolle sopivia asukokonaisuuksia. Lisäksi mallistossa on hurmaavia kodin tekstiilejä. Kannattaa käydä yrityksen sivustolla, jossa on laadukkaita kuvia laajasta tuotevalikoimasta. Huopatöppöset voisivat olla oivallinen lahja pukinkonttiin.


Cashmere -villan hurmaa


Pellava ja villa luonnonmateriaaleina kiehtovat minua kovasti. Seuraan lukuisia blogeja, joissa olen ihaillut Pian asuja. Yrityksellä on Suomessa kolme myymälää: Espoossa, Porvoossa ja Turussa ja lisäksi verkkokauppa sekä jälleenmyyjät ympäri Suomen. Blogiyhteistyö on hauska elämys osana uusien asioiden tutkiskelua.Marimekon Kippari ja pehmeä kaulahuivi, verraton pariViileässä marraskuisessa aamussa oli ihanaa kietoa kaulaan tuo luonnonvalkea, suloisen pehmeä villahuivi lievittämään pikkupakkasen purevuutta. Shaali on iso huivi, jonka käyttömahdollisuudet monenlaisten asujen osana ja täydentäjänä tekee siitä täydellisen hyvän mielen asusteen. Kashmirvillan pehmeys on vailla vertaansa ja ainakin minulle on tekstiilien tunnulla valtaisa merkitys. 

Luonnonvalkea väri on erityisen lähellä sydäntäni, mikä näkyy sekä kodissamme että pukeutumisessani, vaikka hämmästyksekseni olen taas pitkän tauon jälkeen löytänyt mustan värin. Se oli pitkään poissa värikartaltani, joka on elänyt monia erilaisia vaiheita vuosien varrella. Tilanteet ja tapahtumat ovat usein tallentuneet mieleeni sen mukaan, mikä tuona ajankohtana on ollut lempivaatteeni tai 
-asuni. 

Tämä Indiskasta jo kauan sitten löytämäni kirjottu villatakki on talvikauden ehdoton luottovaatteeni, joka on lämmin ja kaunis. Nyt tämä uusi kaveri sille saa hymyn huulilleni.


Joulumieli alkaa hiipiä vähitellen mietteisiini. 
Joko sinut on vallannut joulun odotus?

Valoisin ajatuksin, Tuija
4 kommenttia:

 1. On kyllä ihana huivi! Kelpaisi tännekin, vaikkapa sitten mustana ;)

  VastaaPoista
 2. piti heti tulla tänne kurkistamaan - Pian asut ovat tuttuja - ja viimeksi eilen hain postista kauan odottamani mekon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun tulit visiitille. Haaveilen pääsystä sovittelemaan Pian vaatteita. Ne ovat niin ihanan oloisia, että uskoisin viihtyväni niissä paremmin kuin hyvin. Minkä mekon sinä Anne tilasit? Terveisin Tuija

   Poista