keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Juhlan aikaa


Photography Mikko Tammiranta
'


Photography Mikko TammirantaThe GardinersPhotography Mikko TammirantaPhotography Mikko TammirantaPhotography Mikko TammirantaPhotography Mikko TammirantaPhotography Mikko TammirantaPhotography Mikko TammirantaPhotography Mikko Tammiranta

Askartelua, kokkausta, leipomista, siivousta, järjestelyjä... monenmoisia listoja, joiden avulla saimme aikaan ikimuistoiset juhlat ihanalle neidollemme valkolakin kunniaksi. 

Päivän sää ylitti kaikki odotuksemme ja saimme juhlia kauniin kesäisissä  tunnelmissa yhdessä juhlaväen kanssa. 
Mottoni "Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotakin; ja jos jokainen tekee jotakin, tulee kaikki * tehdyksi." toimi täydennettynä sanalla tarpeellinen. Aseta se * -merkin kohdalle. Keittiön ikkunat ovat vieläkin pesemättä sisäpuolelta, mistä huolimatta juhlat olivat varsin onnistuneet. Juhla-aamun vesikatkos aiheutti aikamoiset sydämenläpätykset ja suunnitelmien muutokset, mutta selvisimme niistä kunnialla.

Jos listaisin kaikki omalta osaltaan juhlaan jollakin tavalla osalliset ihmiset niin lista olisi huikean pitkä. 

Suosittelen kurkistamaan näiden linkkien taa, jos kaipaat juhliisi mittatilausompelua, kukkien lumoa, tunnelmallista elävää musiikkia, taidokasta valokuvausta tai herkullisia leivonnaisia:

* Lemppari, kiitos Aulin vinkkauksen ja Tinetin lahjoittaman Marimekon Sointu -kankaan 
Neidonruusu, juhannusruusuilta tuoksuvat Ali-Marttilan ruusut
Kukkaikkuna, pionitaivas
The Gardiners, liikuttavia laulelmia
* Mikko Tammiranta Photography
* Villa Iiriksen kotikeittiön suussasulavat leivonnaiset ( pääsi listalle kannustavien kehujen perusteella)

Villa Iiris on taas yhtä kokemusta rikkaampi juhlatalona. Joka kerrasta olemme oppineet jotakin uutta ja kehittelemme ideoitamme eteenpäin. Yhdessä tekeminen on huisin hauskaa, vaikka matkan varrella muutaman kerran sauhu nousi korvista ja tukka oli sekaisin milloin mistäkin syystä. Mokkamatkojen ilo äänikirjaa kuunnellen rentoutti kummasti. 

Kokonaisuus ratkaisee -toimii tässäkin tilanteessa. Elämän ei tarvitse olla täydellistä ollakseen ihanaa -lause lukee pyykkituvan voimakortissani ja näin se on. 

Kiitos Teille kaikille onnenhetkemme jakamisesta! Tuija & co

8 kommenttia:

 1. Ihana juhlaviikonloppu teilläkin siis takana :). Onnea ylioppilaalle! Ja vanhemmille tietty kans.

  Justiin äsken tutkailin kamerani sisältöä ja jos vertaan juhlatunnelmista otettuja kuvia näihin Mikko Tammirannan otoksiin, niin käy kyllä mielessä, että oliskohan kannattanut itsekin satsata ammattikuvajaan :). On vissi ero näissä. Omat ei olis julkaisukelpoisia, mutta jäipähän itselle muistoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Onnea teillekin! Olemme onnekkaita,kun suvusta löytyy monen alan osaajia. Itse en olisi ehtinyt kameraan tarttua ja oli mukavaa, kun kuvakulma oli erilainen kuin itselläni. Yhteistyöllä saimme aikaan näköisemme juhlat! Aurinkoista kesää! Tuija

   Poista
 2. Ihania tunnelmallisia kuvia! Teidän pihapiiri ja talo ovat kyllä niin hurmaavia :) ja mikä kaunotar teidän ylioppilas onkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Kesäkelejä kaivaten ja tuota pariisitartamme.

   Poista
 3. Onnea ylioppilaalle ja myös vanhemmille. Hienosti saatu kuviin juhlatunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlatunnelma mielessä säilyy pitkään. Kiitos kivasta kommentista! Tuija

   Poista
 4. Oi kuinka kaunista! Ihana talo ja puutarha, parasta musiikkia ja kaunis ylioppilas! Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuire! Ihanasta juhlasta ikimuistoisia tunnelmia. 💕 Tuija

   Poista