perjantai 5. kesäkuuta 2015

Veden sinfonia


Akvarellit: Elina Tammiranta-SummaSain eilen mieluisan kutsun Akvarellitaiteen näyttelyn avajaisiin Sääksmäelle.  Päädyin illan suussa hyppäämään Mokkaan ja suuntasin nokan kohti kansallismaisemissa sijaitsevaa Voipaalan taidekeskusta.  Kesäkuinen maisema oli parhaimmillaan. Koivujen raikas vihreys ja laitumella käyskentelevät lehmät herättivät lapsuusmuistoja mieleen.

Parkkipaikalta kävelin tuon ylimmän kuvan upean pensasportin läpi. Tuntui kuin olisin astunut johonkin satumaailmaan. Kuka lie tuo valkea hahmo... Kuvatessa en häntä havainnut. 

Taidekeskuksen avarissa valoisissa saleissa oli huikean taidokkaita akvarelleja monelta eri taiteilijalta. Niiden lisäksi ihastelin lattialautoja, kaakeliuuneja, eteisaulaa ja tunnelmaa. Iloinen puheensorina täytti tilan. Tuntui kuin paikalla olisi ollut useampikin tuttuakin tutumpi ihminen.

Akvarellikurssilla Harjavallassa olisi heinäkuussa vielä tilaa...

Kesäillan terveisin, Tuija2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia ♥ Sä olet ollut ihan meidän nurkilla =) Voipaalan vieressä on Rapolan linnavuori, jonne kannattaa eväiden kanssa ajella vaikka vähän pidempääkin. Se on mielestäni yksi Suomen kauneimpia paikkoja =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Olen iloinen, että olen taas yhtä elämystä rikkaampi. 💚 Asut upeissa maisemissa. Rapolanvuori on pitkään pyörinyt mielessä. Kesäisin veneilemme tuolla suunnalla. Aurinkoa viikonvaihteeseen! Tuija

      Poista