perjantai 19. kesäkuuta 2015

Terveisiä juhannussaunasta

Vuosi sitten juhannusta vietettiin vilpoisemmissa oloissa kuin tänään, jolloin vuorotellen aurinko paistoi, sataa ripsautti ja muutaman kerran satoi saavista kaatamalla. Eipähän ole ollut tarvetta kastella salaattiviljelmiäni ja terassin kukkaistutuksia.

Maailmanmatkaajamme merten takana kaipaavat uusia perunoita ja juhannussaunaa, jossa tänään vietin aikaa kaikkien puolesta pitkään ja hartaasti kylpyammeessa lekotellen.  Hunajakauranaamio ja kookoskuorinta tuoksuivat huumaavan herkullisilta. 

 Perunoiden sijasta kokkailimme tortilloja, jotka tuntuvat paremminkin talviherkulta, mutta maistuivat keskellä kesääkin. Kesäkeittiöön ei houkutellut mennä kokkailemaan. Uskomatonta, että kesäkausi on vielä aloittamatta. Saunan terassin penkillä oli kuitenkin mukava vilvoitella ja nauttia vehreästä maisemasta.

Eilisillä juhannuskaupoilla ajauduin lehtihyllylle kuin varkain ja huomasin uusimmassa Annassa otsikon Ihanat kesäkodit -sarja alkaa. Kurkistin sisäsivulle ja Lifestyle -osion otsikko Kesäyön unelma takapihalla alaotsikkoineen sai hymyn huulilleni. 
Yllätys oli suuri! 

Iltasella menen tuo uunituore lehti kainalossani kesäkammariimme ja lueskelen rauhassa, mitä muuta mukavaa sieltä löytyykään. 

Nyt kuitenkin mukillinen Marks&Spencer -myymälästä löytämäämme Camomilla teetä, jossa on myös lavendelia ja limeä. 


Suloista suvea! Tuija
2 kommenttia:

  1. Ihanan tunnelmallista ja teepaketin ostaisin pelkästään tuon pakkauksen perusteella! <3

    VastaaPoista
  2. Arvatenkin hurmaava paketti kiinnitti huomioni. 😉 Kiva, jos tunnelma välittyi sinne asti. Saunassa taitaa olla yhtä kostean hikistä kuin siellä. Kuulumisiin!

    VastaaPoista