torstai 29. lokakuuta 2015

Arvontamuistutus

                          Koti pukeutuu joulun tunnelmiin...


                                  Huhuu! 

Olethan muistanut osallistua joulukirjauutuuden arvontaan? 
Vielä on aikaa vuorokausi ja rapiat. Kipin kapin viesti kommenttilaatikkoon  niin sinäkin olet mukana iki-ihanan kirjan arvonnassa lauantaina.

Hämärän hyssy on saanut ajatukseni jo karkailemaan jouluisiin mietteisiin. Uusimman Kotiblogit -lehden tunnelmalliset kuvat olivat vain omiaan kasvattamaan intoani valmisteluihin. Erityisesti blogiystäväni Villa Puomi tyylikkäine kuvineen antaa inspiraatiota kauniisiin luonnonläheisiin kattauksiin ja kodin harmonian luomiseen. Upeaa Hanna!

Vielä ei ole aika näperrellä lumihiutaleita silkkipaperista ikkunoihin. Arpajaislipukkeet on ensi tilassa valmisteltava kuntoon. 

              Onnentoivotuksia teille kaikille! Tuija4 kommenttia:

 1. Uusin kotiblogi lehti on niin omiaan joulunodotuksessa. Villa puomin kuvat aivan ihastuttavat ♡ osallistuin jo arvontaan ja aivan mahtavaa saada omia kuvia kirjan kansiin. Onnea vielä kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joulussa on parasta rauhaisa tunnelmointi jo hyvissä ajoin kiireettä. Pyhäinpäiväviikonvaihdetta! Tuija

   Poista
 2. Voi - siellähän on jo ihan joulu ovella! Itse aloitan joulun valmistelut vasta ihan viime tipassa ja pidän sitten joulukoristeet vähintään nuuttiin saakka - adventtikynttilät tosin aloittavat jouluun laskeutumisen.
  Ja Hannan somistustaidot ovat kyllä omaa luokkaansa - niitä olen saanut ihailla myös hänen Friendtexin showroomillaan <3
  Kiitos muistutuksesta - käväisen vielä osallistumassa arvontaankin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä aloitetaan pikkuaskelin ajoissa ja venytetään sinne Nuutin päivään asti. Joulun aika on hämärän vuodenajan piristys täällä maaseudun pimeydessä. Terveisin Tuija

   Poista