lauantai 24. lokakuuta 2015

Tuulahdus Turusta


Ensi yönä kellojen viisarit käännetään kohti kesää. Talviaikaan siirtyminen tuo yhden lisätunnin huomiseen päivään. Nyt on juuri oikea aika kaivaa neulepuikot esille, jos mielii ehtiä saada valmista joulupukinkonttiin. Aiotko ottaa kaiken hyödyn irti normaaliaikaan siirtymisestä vai nautitko unta varastoon talven varalle? Jouluaattoilta on tasan kahden kuukauden kuluttua. 

Tuulahdus Turusta houkutteli minut ja kamerani mukaansa metsikköön. Oheisissa kuvista voitte nauttia yhteistyömme tuloksista, joista merkittävin on tiilenpunainen laatikkoneule. Minun roolini on ollut olla makutuomari lankojen valinnassa, kannustaja, kustantaja, ohjaaja ja valokuvaaja. 

Jos innostut vastaavanlaisesta niin kurkistapa, millaisia sävyjä on Lang Donegal -merinovillalangasta tarjolla Lankakauppa Kerässä. Kaupan omistaja Jonna antoi hyvän ohjeen ja opastuksen työhön. Syksyn tullen Sointu viimeisteli helmineuleensa, joka on käytössä osoittautunut lempivaatteeksi.

Pyöröpuikonpidikkeet ovat myynnissä samaisessa lankakaupassa osoitteessa Verkatehtaankatu 8 Tampereella. Kuvakollaasin Koti meidän -verstaan tuotteista löydät linkkiä klikkaamalla. 


                      Tunnelmallista talviaikaa! Tuija


ps. Olethan muistanut osallistua arvontaan, jossa joku onnellinen voittaa viikon kuluttua Talven hopeiset hiutaleet -joulukirjan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti