lauantai 31. lokakuuta 2015

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille kommentoijille!

Olipa hauskaa seurata blogiini tulvineiden kommenttien vyöryä. Sähköpostini plingahteli tiheään merkiksi saapuneista viesteistä, jotka saivat hymyn huulille. Aloinpa heti tästä ilahtuneena miettimään uutta arpajaisideaa.

Kiitos teille kaikille ihanista kommenteista, 
jotka talletan mieleni sopukoihin.Tällaisen ideoinnista ja suunnitellusta innostuvan ihmisen pää täyttyi ideoista arpajaisten toteutustavoista. Viime kesänä Fiskarsista ostamani kuvioleikkuri osoittautui oivalliseksi työvälineeksi arpalipukkeiden teossa. Pari palaa kesäkamarin remontista ylijäänyttä tapettia pääsi loistavaan hyötykäyttöön. 

Tulostin kommentit, numeroin ne ja samaten arpalipukkeet, joita voin käyttää uudemmankin kerran. Onneksi jäljellä on vielä samaa materiaalia, jos tarvitsen lisää ensi kerralla.  

Yläaulaan siirtynyt työpisteeni on myös inspiroiva paikka. Taustalle laitoin pyörimään kuvaesityksen kirjaan ehdolla olleista kuvistani jouluisan musiikin kera. Virallisena valvojana toimi Ruusu -nalle ja onnettarena Iiris. 

Sinkkinen sydänrasiani toimi arpajaisten tehosekoittimena. Voittolipukkeeksi nousi numero 14 ja sen kohdalta tämä kommentti
Ihanaa... <3

Mukana arvonnassa!


       Onnentoivotus sinulle nimimerkki H! 

       Talven hopeiset hiutaleet liihottelevat luoksesi 
   ensi viikolla inspiroimaan kotisi jouluista tunnelmaa. 

Ensimmäisen kerran kohtasin bloggarin urallani tilanteen, jossa onnistuin kadottamaan luonnokseni sen siliän tien ja kuvat pomppivat sinne tänne. Ei auttanut muu kuin ottaa uusiksi. 

Sen siitä saa, kun oli liian monta rautaa tulessa yhtä aikaa. Käytin samanaikaisesti iPhonea, iPadia ja iMacia, joista joku niistä taisi olla liikaa. Onneksi arvonta sujui kommelluksitta! 

Leppoisaa pyhäinpäivän jatkoa! Tuija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti