perjantai 22. huhtikuuta 2016

Tämä kaunis koti haluttiin Aamulehden Koti&piha -liitteen pääjutuksi

Kuva: Ossi Ahola/Aamulehti

-linkin takaa näet verkkolehden laajemman kuvakavalkadin kodistamme, joka on kuluneen viikon aikana tullut tutuksi uskomattoman monelle lukijalle tai paremminkin katsojalle. 

Tiistaina sain ennennäkemättömän määrän viestejä, postia ja kommentteja. Lisäksi bloggerin kävijälaskurissa näkyi huikea piikki. Tässä hötäkässä tuli yksi uusi kirjautunut lukijakin. 
Kiitos ja halaus teille kaikille pienimmästä isoimpaan! 

Kiitosleinikki

Lehtijutun myötä joillekin avautui varmasti minusta aivan uusi puoli, jota ei ole ennen tuntenutkaan. Itselleni kansikuvatyttöys oli hetki huippumallina. Kuten huomaat koskaan ei ole liian myöhäistä toteuttaa salaisia haaveitaan. 

Tiedän, että ihmiset kiinnostuvat eniten blogeista, joissa pääsevät kurkistamaan ihmisten elämää. Olisikin mukavaa kuulla, millaisia toiveita teillä täällä piipahtavilla on blogin kehittämisen suhteen? Sain nimittäin ennenkuulumattoman mahtavan tarjouksen, jota sulattelen vieläkin. Tutkailen nyt itseäni inspiroivia nettisivustoja ja blogeja. Jos sinulla on jokin hyvä vinkki Koti meidän -tyylin päivitykselle niin kiitollisena ottaisin sen vastaan. 

Olen erityisen kiinnostunut hyvän mielen taidoista ja myönteisten asioiden huomaamisesta. Arvaapa vaan, kuinka ilahtuisin, jos innostuisit kommentoimaan, mikä on sinun mielestäsi Koti meidän -blogin vahvuus ja sinua eniten miellyttävä ominaisuus. Tällä hetkellä saatuani hetkeni julkisuuden valokeilassa usko valitsemani polun johdatukseen kohti toteutuvia unelmia vahvistui. 


           Unelmoi. Usko. Tee. Toista.


Kuva: Ossi Ahola/Aamulehti

Otsikolla Sisustusbloggari - ko? pohdin blogin alkutaipaleella kaksi vuotta sitten, mikä on Koti meidän. Taival etenee sinnikkäästi kohti suurta tuntematonta.

Olen ihastuneena lukenut Rouva Sanan #nostanainenpäivässä tekstiä: 

Huippunainen tuntee itsensä: kuka hän on, missä hän on hyvä, 
missä hän haluaa kehittyä, ja pyrkii eteenpäin.

                               Huippunainen ei sano ei haasteille, mutta ei rynni eteenpäin 
                               kyynärpäätaktiikalla vaan auttaa matkallaan kanssasisariaan.


Maaretta Tukiaisen artikkeli Uskalla menestyä osui silmiini viime viikonvaihteessa sanomalehden liitteessä. Tuolla se on pyörinyt salin pöydällä koko viikon. Linkkiä klikkaamalla löydät kymmenen vinkkiä menestykseen. Onko kampanja sinulle tuttu? Kenet sinä haluaisit tänään nostaa esille?

Minä omistan tämän postauksen Ritva-äidilleni, jolta olen perinyt taiteellisen luovan otteen elämääni. Yllä olevan kuvan härpäkkeen väsäsin joihinkin juhliin tyyliin mieluummin näperrystä kuin siivousta. Käytin siihen vanhempieni kihlakakkulapiota ja meidän omia kihlojen kaupanpäällisiksi saatuja alpakkalusikoita Greta -tädin vanhan pitsiliinan ja raastimen terän kera. Ikivanhoja muistoja kaikki, hyviksi havaittuja, mutta nyttemmin saavat killua katon rajassa tuomassa iloa ja kilinää keittiön oven suussa. Siinäpä ne johdattavat kulkijan kodin sydämeen.

Ujutan tähän samaan postaukseen vielä Sieluni hymyt -haasteen, jonka sain Hennalta. Tarkoituksena on listata asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi.

             Elämä kaikkine värisävyineen on minun onneni. 


                     Odottavaisin tunnelmin, TuijaKirjoitusunelma12 kommenttia:

 1. Aivan mahtava tuo lehtijuttu ja sylintäydeltä vielä onnea yhden haaveen toteutumisesta!
  Olet oikealla polulla, mottosi on juuri se mitä nyt tarvitaan!
  Pidän erityisesti positiivisesta ja iloisesta asenteestasi blogissasi ja kauniista kuvistasi tietenkin.
  Omassa blogissani päämääräni on tuoda lukijoilleni kauneutta, haaveita, positiivisuutta ja hymyä huulille.
  Sinäkin taidat sen ja siksi pidän blogistasi!

  Lempeitä kevättuulia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Sanasi toivat loistavan alun tähän aamuun. Aurinko paistaa ja on lauantai! Pyykinpesua ja kotipuuhia rauhassa, mikä on rentouttavaa, kun oikein asennoituu. Illalla sauna ja kevätillan ihmettelyä. 💚 Halauksin, Tuija

   Poista
 2. Onnea Tuija! Upea lehtijuttu. Blogissasi on aina mukava käydä. Keväistä viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anneli, mukava kuulla, että käynnit tuovat hyvän mielen. Blogi on minulle ilo ja hauskaa, että se välittyy myös kävijälle. 💚 Tuija

   Poista
 3. Positiivisuus, kauniit kuvat ja oma persoonallinen tunnelma. Hurjana onnea lehtijutusta, ihan mieletön juttu. Minuakin on instan puolelta kahdesti eri toimittajat kosineet, josko pääsisivät kuvaamaan meidän kotia. Mutta vielä olen sanonut ei kiitos, koska no jotenkin meillä ns. hassuja ratkaisuja, eräästä niistä muuten tänään blogissa, niin en ehkä kestäisi jos niitä arvosteltaisin kaiken kansan silmissä lehdissä. Nyt minä hallitsen kotini some esiintymisiä. Eli nostan hattua sinulle. <3 Aurinkoista viikonloppua sateisesta säästä huolimatta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Hauska kuulla, että blogini erottuu persoonallisella tunnelmallaan. Arvostan sinun pro -ihmisen arviota paljon. Kiitos onnitteluista!
   Oman kodin ratkaisujen esittely muille sujuu jo voisipa sanoa rutiinilla. Kuvauksia on ollut jo niin monta kertaa, että luotan tämän kaiken olevan hyvä juttu.
   Sinulla on rohkeutta, vaikka muille jakaa, kun uskallat vlogata. Hatunnostonarvoinen taito!
   Aurinkoista vapunalusviikkoa! 💕 Tuija

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt on tunne, että todellakin kannatti vastata Tahdon!
   Aurinkoista vappuviikkoa! 💕 Tuija

   Poista
 5. Onneksi olkoon!!! Ihanaa, kun niin monet saavat nauttia upeasta kodistanne ja sen hienoista yksityisohdista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoshalaus Minna! Rohkeus palkitaan. Jutusta tuli 'minunnäköiseni', jos niin voi sanoa. Koti ja blogi ovat minulle sydämen asia. 💕 Aurinkoista vapun odotusta! Tuija

   Poista
 6. Oi, onnea onnea Tuija kauniin lehtijutun johdosta <3.

  Olet oivallisella tavalla osannut yhdistää monta erilaista asiaa bloggaukseesi niin, että kaikessa kulkee mukana yksi punainen lanka.

  Maaretta Tukiaisen Hesarissa lausumat ajatukset ovat puhuttelevia. Usein menestys ajatellaan rahallisena, mutta sen ei todellakaan tarvitse tarkoittaa sitä. Minulle menestys on omissa päämäärissään onnistumista: omien henkilökohtaistaen tavoitteiden toteutumista. Niihin ei kuulu raha (nooh, vaikka jossakin määrin ehkä pitäisikin kuulua...).

  Ja meistä kukaan ei pärjää täällä yksin. Jo muinaisina aikoina - kauan ennen somea - tavattiin kokoontua leirinuotioille kuuntelemaan ja kertomaan tarinoita, koska läheisten ihmisten ja yhteisöllisyyden kaipuu on ollut aina niin kova.

  Näistä kaikista syistä olen kovin viehättynyt Nosta nainen päivässä -kampanjasta. Että myös me naiset oppisimme nostamaan esiin toinen toisiamme, olemaan iloisia toistemme onnistumisista - ja olemaan kiitollisia kaikesta avusta, jonka saamme.

  Me kaikki olemme tarinan arvoisia.

  Kiitos Tuija <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi rouva Sana! Kommenttisi saa minut sanattomaksi. Olen niin iloinen, että blogielämän myötä olen saanut kohdata monia mielettömän taitavia ja mahtavia naisia. #nostanainenpäivässä -kampanja on juuri, mitä tässä ajassa tarvitaan.

   Sopiiko, että nostan sinut kommentteinesi seuraavaan postaukseeni? Nyt suihkun kautta peiton alle parantelemaan karheaa kurkkua motolla Lepo paras lääke.

   Tarinoimisiin! Tuija

   Poista