lauantai 18. kesäkuuta 2016

Arvontamuistutus!



Veranta



Porvoon kauniit kodit -kirja-arvonta löytyy oheisen linkin takaa. Sinulla on vielä huomispäivä aikaa ottaa osaa arvontaan! Vielä on lipukkeita vapaana. Kannattaa osallistua! Kipin kapin!

Hurmaavasta sisustuskirjasta saa ihania ideoita ja hyvää mieltä, mikä on tuikitärkeää vanhan talon laittajalle. Kotimme ei aina ole näin siisti ja kauniina, vaikka kuinka tahtoisi, mutta tällaisiin loistaviin kuviin on ilo palata ja muistella kokemuksia, joihin on ajautunut vastaamalla: Joo! 

Ihailemani Kanelia ja kardemummaa -blogin Maria oli rohkaistunut sanomaan saman taikasanan ja  Puutarhamartta -video houkuttaa ainakin minua ryhtymään martaksi. Olisikohan siinä taas yksi uusi asia, johon ryhtyä. Keittiöpuutarha -kirjan sain äitienpäivälahjaksi, jota olen tutkaillut harvinaisen intensiivisesti. Lukeminen on antoisaa!



Aulan portaikko


Sinä siellä, kirja-arvonnan aika on käsillä huomenillalla! 
        Tervetuloa mukaan jännityksen täyteisiin arpajaisiin!

                               Kesälauantaiterveisin Tuija


Suihkuhuone

4 kommenttia:

  1. Juuri katselin TS-kodin sivuilla kuvia kauniista kodistanne..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, että vihjasit. Löysimme verkkosivuilta lehden. Vielää, kun saisimme muistoksi paperiversion. Hyvää sunnuntaipäivää! Tuija

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kirja-arvonnat on mukavia, koska kirjoista on iloa pitkäksi aikaa. Sisustuskirjoja voi lukea katsellen tai syventyen. Kivaa molemmin tavoin! Kirjastoni on karttunut aikamoiseksi vuosien varrella. Olen saanut hyviä lahjoja perheeltäni. Terveisin Tuija

      Poista