maanantai 18. heinäkuuta 2016

Underbara sommarhus

Lantliv med skön patina oli otsikkona keväällä ilmestyneessä ruotsalaisessa Underbara Sommarhus -lehdessä. Se on Drömhem&Trägård -julkaisun sisarlehti, josta ilmestyy teemanumeroita. Ne eivät valitettavasti ole Suomen markkinoilla. Olemme onnekkaita, kun saimme lehden itsellemme muistoksi. Jaan nyt tämän PDF -version teille kommenteissanne lehden huonoa saatavuutta harmitelleiden iloksi ja uskon artikkelista olevan iloa jokaiselle lukijalle tai katsojalle. Viime vuoden juhannus-Annassa oli tämä sama suomalaisversiona. 

Lantliv -lehti on pitänyt ykkössijaa jo vuosia lehtimieltymyksissäni. Paljon muitakin ihania on, mutta Laurin sanoin elän välillä omassa Lantliv -kuplassani, mikä on osittain totta. Hyvän elämän reseptini on nauttia ja tehdä elämässä niitä asioita, jotka itselleni ja perheellemme ovat hyväksi. Muista osallistua ajatuksia herättelevän kirjauutuuden arvontaan!

Aurinko herätti minut tähän kauniiseen heinäkuun kosteaan aamuun anivarhain. Mikä sen ihanampaa kuin hortoilla hiljaisella pihamaalla itsekseen kukkia nyppien ja päivän puuhia pohtien. Terassiaamiaiset antavat edelleen odottaa lämmintä aamutuokiota. Mansikat pellavansiemenrouheen ja kreikkalaistyylisen Eila -kookosjogurtin kanssa raejuustolla ryyditettynä maistuivat herkulliselta verannalla. Oheen kuuluvat saumattomasti kirja ja kupillinen hyvää teetä ripauksella hunajaa. 

Näillä eväillä on hyvä lähteä kohti tämän viikon aurinkoisia polkuja. Ole hyvä ja nauti Krista Keltasen & Jonna Kivilahden sekä meidän Villa Iiriksen väen yhteistyön tuotoksesta ruotsalaiseen tyyliin. 

Elinalle erityisen iloiset syntymäpäiväonnentoivotukset!

<3 Tuija
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti