torstai 8. joulukuuta 2016

Tiirinkosken Tehtaan Joulun Taikaa
Toissa viikonvaihteessa Parolan Aseman Joulumarkkinoilla käydessäni päädyin ex tempore pyörähtämään Tiirinkosken Tehtaalle kupposelle lämmintä ennen kotimatkaa. Cappucinon kaverina oli herkullinen makupallero. Kahvilan tunnelma aitoine tulineen ja yksilöllisine tuoleineen on viehättävä. Samalla pöydässä istuskellessa voi nauttia ihaillen ympärillä levittäytyvää liiketilaa, joka on täynnä toinen toistaan ihanampia tuotteita. Tämä paikka on todellinen Lantliv -ihmisen unelma!
Tuotevalikoimassa on sekä monenlaista syötävää että käyttötavaroita somistusesineiden lisäksi. Vaatteita löytyy sekä miehille että naisille. Tilan omaa tuotantoa ovat härkäpapurouheet, jota on myös kahvilan maukkaissa vohveleissa. Lampaan taljat ovat luonnonmukaisia ja houkuttelevia.
Näin löydät perille Hämeenlinnan kupeessa sijaitsevalle lammastilalle, jonka facebook -sivulla voit seurata ajankohtaisia tapahtumia. Verkkokauppa on oivallinen vaihtoehto, jos haluat yllättää sisustusintoilijaihmisen. Lahjakortti ja leppoisa retki olisivat ainakin minulle mieluisa yllätys.


Nämä hurmaavat TineK -kulhot ottaisin ilomielin joulupuurokulhoiksi. Vaaterekissä hipelöin pehmeää vihervää neuletta, johon kietoutuminen olisi elämys. Isoon korikassiin voisin sujauttaa yöpuvun aamulla tai illalla kotimekon, villasukat ja legginsit tai olisihan siitä vaikka mihin kivaan säilytystarkoitukseen. 


Hyllyillä ja pöydillä oli monenlaista mukavaa lahjakääreisiin sopivaa. "Einiinviherpeukalolle" passeli kuusi on ekologinen ja monivuotinen. Jos mietit, missä on putiikki kivoihin joululahjaostoksiin niin Tiirinkosken Tehtaalle kannattaa suunnata. Voin taata, että vanhaan navettarakennukseen loihdittu miljöö mykistää tyylikkyydellään ja hyvän mielen tunnelmallaan. Turkulaisilla on Avelia, helsinkiläisillä Cilla's ja Hämeenlinnassa ensi viikonvaihteessa Joulun Taikaa.

                           Iloisin ajatuksin, Tuija

                             


6 kommenttia:

 1. Näyttää ihanalta, tuolla pitäisi päästä joskus vierailemaan. <3 Oikein ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt koko perheen jouluretkelle viikonloppuna! Saatte varmasti iloa ja hauskoja hetkiä! Terveisin Tuija

   Poista
 2. Voi, mulla on vieläkin tuo ihana paikka kokematta! Ehtisinköhän ensi viikonloppuna...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on juuri oivallisen matkan päässä. Sopivan kaukana, että hehku säilyy ja sopivan lähellä piipahdukseen tai usein se on myös matkan varrella. Siellä voisimme treffata! Tuija

   Poista
 3. Tunnelmallisen näköinen paikka. Minun piti myös piipahtaa täällä kun Hämeenlinnasta mieheni hain rälläämästä, mutta sitten ei jäänytkään aikaa. Harmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti joku kerta ehdit tuonne ihmettelemään! Se on paikka, jossa on kiva piipahtaa kaikkina vuodenaikoina. Joulunalusterveisin Tuija

   Poista