sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Joulurauhaa
Tänään on tullut aika pistää piste maratonilleni. Marraskuun ensimmäisestä päivästä alkaen olen joka päivä julkaissut postauksen kummassakin blogissani ja siinä ohessa olen viritellyt Villa Iiriksen Joulu -blogia. 

Samos in my mind päivittyy vielä ajastettuna pari päivää ja Samos mielessäin siirryn vuoteen 2017 hastagillä #tuijalauri2017.

Nyt sanon: Hei ja iloa, lepoa, hyvää mieltä, rentoa menoa ja kaikkea sitä, mitä sielusi eniten kaipaa! Instagram tiliäni #tuikku @tuikku päivittelen varmasti joulun aikaan miltei tuhannen seuraajani iloksi. 

Merry Christmas and a Happy New Year! Tuija

8 kommenttia:

 1. Rauhallista joulua ja kokemuksientäyteistä vuotta 2017 sinulle!
  Helmihuvilan Ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle Helmihuvilaan! Jouluhelmiä odotellen! Tuija

   Poista
 2. No huh. Oletpas ollut ahkera :). Itselläni on ollut blogin kannet kokonaan kiinni jo aika tovin. Ei mitenkään tietoisesti, mutta on vaan nyt jäänyt, kun olen keskittynyt muuhun.

  Kaikinpuolin ihanaa, leppoisaa, rauhallista ja kivaa joulun aikaa Villa Iirikseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa, että jäin koukkuun ja innostuin. Onnistuinkin! Bloggaaminen on ihan parasta pään nollausta arjen keskellä. Nautin ja pääsen flown valtaan, minkä toivon välittyvän myös lukijalle. Jouluajatuksin! Tuija

   Poista
 3. Hyvää joulua ja riemukasta uutta vuotta <3

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, tunnelman täyteistä joulunaikaa Villa Iirikseen ♥ Olet ollut kyllä todella ahkerana nämä vuoden kaksi viimeistä(kin) kuukautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innostus iski varmaankin Samoksen aurinkoenergian avulla marraskuussa, kun aloin selättää hämärän hyssyä. Mukavin marraskuu aikoihin! Kuvia katsomalla latasin itseeni lämpimiä tunnelmia. Jouluilon toivotuksin! Tuija

   Poista