keskiviikko 7. joulukuuta 2016

KAAOS- JA IDEAKIRJA -arvonta

Blogiyhteistyö


Marraskuussa sain Maijamedialta yhteistyötarjouksen, johon vastasin tuttuun tapaani: Joo!, minkä seurauksena posti toi minulle tällaisen oppaan:

Kaaos- ja ideakirja – Asiat järjestykseen ilman stressiä

Stressi alkaa sisältä päin. Onkin täten täysin omassa hallinnassamme, että miten paljon annamme stressille tilaa. Kaaoksen purkaminen kirjan avulla kannattaa.


Elämän tarkoitus on löytää itsensä.

Tavoitteletko tasapainoa elämääsi ilman jatkuvaa väsymystä ja stressiä? Kun olet ylibookattu lukuisten ajatustesi kanssa ja arki tuntuu hallitsemattomalta, mitäpä jos kaivaisit elämän esiin stressin alta? Ota käsittelyyn asia kerrallaan kirjan helppojen menetelmien avulla.


Tämä stressinhallintakirja on oiva apuväline arkeen. Stressiä ei voi välttää, mutta sen lievitys on apu jatkuvaan väsymykseen, unettomuuteen ja jopa masennukseen. Salainen ase on siis mielen rauhoittaminen!

 • Parempi elämä – avaimet onneen sisältäpäin!
 • Nauti elämästä ja tartu hetkeen!
 • Unelmien toteuttaminen – luovuus esiin!

Ahmaisin omani heti samana iltana kirjan saavuttua, mutta täytyy myöntää, että se on vielä typötyhjä merkinnöistä. Syynä tähän on A. Minua ei stressaa mikään tai B. Vielä ei ole ollut sopivaa hetkeä pysähtyä listaamaan ja priorisoimaan asioita, joita pää on tulvillaan. Arvaatko, kumpi on oikea vastaus minun kohdallani?

Sinulla on mahdollisuus ottaa osaa tämän pääasiassa tyhjän kirjan arvontaan. Kirjan kirjoittajan Maija Luomalan sanoin: "Tyhjyydellä on tärkeä tehtävä. Kirjan tarkoituksena on vähentää kaaoksen tunnetta. Ensin otamme kaaoksen vastaan ja sitten poistamme siltä voiman. Kirja auttaa sinua toiminnassasi ja haaveissasi eteenpäin tehokkaammin kuin ehkä ensin arvaatkaan. Kirja ohjeistaa toimimaan sekä hallitsemaan asioita oikealla tavalla ja kirjoittamaan oman elämäsi tarinaa. Opit järjestelmällisyyttä ja saat pääsi kirjaimellisesti tyhjäksi: tämä on edellytys henkilökohtaiselle edistymiselle ja kehittymiselle."

Jos haluat mukaan tavoittelemaan tätä uutuuskirjaa niin jätä kommentti, jossa kerrot, mitä ajatuksia tämä herättää. Miten sinä purat stressiä ja jumitilanteita?Selätettyäsi kaaoksen, voit kääntää kirjan ja pureutua ideoihisi, jotka ovat tärkeitä ja toteuttamisen arvoisia. Tarvitsemme innostavia ajatuksia, jotta tuntisimme olevamme olemassa ja elävämme täysillä.

" Mikään haave ei ole liian suuri tai pieni toteutettavaksi. Pitää vain tehdä siitä totta. On oikein haaveilla ja pyrkiä unelmiaan kohti."

Ota ohjat omiin käsiisi ja osallistu arvontaan 12.12.16 mennessä niin saan voittajalle postin matkaan vielä ennen joulua!

Onnea matkaan! Tuija


38 kommenttia:

 1. Mitäkö ajatuksia herättää... Tätä onkin hyvä miettiä tällaisen työpäivän jälkeen, kun edessä on viimein parin päivän loma. Vielä kävin illalla papereita selvittelemässä, ei vaan osannut jättää sinne ensi viikkoon. Sitten kotona vauhdilla keittiö siistiksi ja saman tien jääkaapista viinin jämät lasiin ja tähän koneelle. Missä on se pysähtyminen, viinitilkasta nauttiminen.. Oikeasti haluaisi hetkeksi sivusta katsojaksi tässä härdellissä. Eikä aina sillä ajatuksella, että "ensi kesän keskiviikkona" vaan ihan tässä ja nyt. Arvonnassa mukana siis.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienetkin hengähdyshetket tuovat iloa arjen keskelle. Onnea arpajaisiin! Tuija

   Poista
 2. Kyllä tulisi tarpeeaeen, jotenkin vaan tuntuu, että aikaa on liian vähän. Kun tekee täyttä päivää töissä, hoitaa ruoan lapsille, toimii harrastuskuskina, ulkoiluttaa koirat, niin jotenkin tuntuu, että kaaos on valmis ja aikaa itselle ja pysähtymiselle ei ole. Stressiä en koe potevani,mutta jonkinlaista väsymustä kyllä... stressin poistoon toimii ulkoilu aika kivasti, etenkin metsässä jos vaan ei aina olisi näin turkasen pimeää😞. Mukana mukavassa arvonnassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voimia tähän elämän huiskeeseen! Onnea arvontaan! Tuija

   Poista
 3. Kaaosta voi olla vaikka aikaa olisikin riittävästi,näin meillä ainakin.
  mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaaoksen sietokyky on yksilöllinen. Hyvä niin! Onnea arvontaan! Tuija

   Poista
 4. Stressiä minulla on aika ajoin, lähinnä työperäistä ja yrittäjyyteen liittyvää. Riittämättömyyttä siitä, ettei saa tehtyä niitä kaikki asioita, mitä toivoisi ehtivänsä tehdä. Puran stressiä mindfulnessilla, yin joogalla, lenkkeilemällä, kasaamalla ajatuksiani paperille....uskon, että tuo kirja toimisi minulla hyvin, tykkään pohtia asioita ja raapustella niitä ylös. Eli olen mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on monia hyviä konsteja arjessasi. Onnea kirja-arvontaan! Tuija

   Poista
 5. Kirjoitan päiväkirjaa jonne puran päivän tapahtumat. Ystävien kanssa jutustelu auttaa aina ja se että saa purkaa sisällä olevat asiat jollekin läheiselle.
  T:Annika annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juttelu taitaa olla monelle naiselle se luonteva tapa purkaa mieltä, mutta kirjoittaminenkin tehoaa mainiosti. Minulle tämä blogitekstien väsääminen on pään nollausta parhaimmillaan. Onnea arvontaan! Tuija

   Poista
 6. Tämä olisi mielenkiintoinen kirja. Sopiva päiväkirja omien ajatuksien purkamiseen arjen pyörityksessä. Lasten kanssa kun päivät ovat hektistä mutta kuitenkin aivan ihanaa aikaa! :)
  aidafounnn@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan tuon elämänvaiheeen hyvin. Pienestäkin omasta ajasta oli iso ilo! Onnea arvontaan! Tuija

   Poista
 7. Houkutteleva kirja, varsinkin kun pääsee itse myös mukaan kirjailijaksi! :) Mielellään mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatus omasta kirjasta on ilahduttava. Onnea arvontaan! Tuija

   Poista
 8. Pitäisi oppia tekemään joka päivä yksi pieni asia, sillä tavalla kaaos katoaa ja koti siisteytyy (jos vaikka siivoaa 10 min joka päivä ) kirja kuulostaa kivalta!
  Oonjustiina @gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkisiä kaaoksia kannattaa myös pilkkoa pienempiin paloihin niin niistä selviää helpommin. Pienin askelin... Onnea matkaan! Tuija

   Poista
 9. Jumi-tilaanteesta selviän lähtemällä ulkoilemaan.
  Arvonnassa mukana sarinarhi (at) hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raikas ulkoilma on kyllä yksi parhaita pään kirkastajia. Onnea arvontaan! Tuija

   Poista
 10. Käsityöt ja lenkki selvittävät pään kaaoksen!
  Mukana arvonnassa!
  T:Annmari Pirkanmaalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsityöt ovat varsinaista meditaatiota. Onnea arvontaan! Tuija

   Poista
 11. Omaa stressiä ja sitä aiheuttavia asioita olisi kyllä hyvä pohtia tarkemmin, mielenkiintoisen oloinen kirja! :)
  Itse puran stressiä liikunnan avulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Levollista viikonvaihdetta ja onnea arvontaan! Tuija

   Poista
 12. Tää olis kyllä todella mielenkiintoinen uusi tuttavuus!
  laura.leppajarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Tämä olisi niin tehty tällaiselle pedantille stressi-ihmiselle :) hiutale@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea arvontaan! Rentouttavaa viikonvaihdetta! Tuija

   Poista
 14. No loppuunpalaminen pisti asiat tärkeysjärjestykseen. Vaikka vaikeaa on päästä eroon vanhoista käyttäytymismalleista, tosi vaikea! Se on vaan pistettävä stoppi jossain kohti, karsittava kaikki turha pois ja levättävä. Ei aina tarvitse mennä ja kouhottaa. Se pitää opettaa myös perheenjäsenille, että nyt rauhoitutaan kaikki ja stressilevelit alas :)
  talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 15. Tää olis mulle aivan täydellinen. Syksy on ollut stressaavaa aikaa koulun puolesta. Pää on ollut aivan täynnä ja se ei vain tyhjene. Aikaa on jäänyt vain unelle, eikä stressiä ole tullut purettua. Asenteella, että se helpottaa ajan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pään nollaukseen tämä kirja on oiva apu ja varsinkin ideaosio antaa uusia ajatuksia, jotka vievät stressitasoja alemmaksi. Onnea arvontaan! Tuija

   Poista
 16. Olen kokenut loppuunpalamisen kaksi kertaa ja ikää alle kolmekymmentä vuotta. Tosin taustat ovat sellaiset, etteivät loppuunpalamiset ole ihme. Stressi ja pelot ovat vähän taustalla koko ajan, sillä lapsuudessa niitä koin koko ajan. Siksi onkin tärkeä tehdä elämästä mahdollisimman vähän kuormittavaa.

  Tämä kirja kuulostaa todella mielenkiintoiselta ja olisi varmasti loistava työkalu arjen organisointiin ja stressin poistoon. Olen siis enemmän kuin innoissani mukana arvonnassa!

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon sinulle lempeää joulun odotusta ja hyviä hetkiä! Onnentoivotuksia arvontaan! Tuija

   Poista
  2. Onnittelut voitostasi Nenna! Odotan osoitetietojasi sähköpostiini. 😉 Tuija

   Poista
  3. Hyvä, että posti saa matkaansa voittosi! Tuija

   Poista
 17. Kiinnostusta tämä herättää. Välillä tuntuu, että tekemistä on niin paljon mutta aikaa vähän. Jospa tällaisen työkalun avulla saisi kaaoksen tunteen hallintaan? :)
  Siispä mukaan arvontaan.
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Liikunta auttaa. Mielenkiintoiselta vaikuttava kirja. jasmine.ahola-olli@helsinki.fi

  VastaaPoista