keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Hyvä Vuosi -kalenteri

Blogiyhteistyö

Inspiroivat blogikontaktit ovat tämän antoisan harrastuksen mausteista makoisin. Kiitos Frida!


http://www.hyvavuosi.fi/product/7/hyva-vuosi-2019--viikkokalenteri


Bloggaamisen myötä minulla on ollut ilo kohdata monenlaisia uusia tuttavuuksia, joista useimpien kanssa jaan rakkauteni kuvien kieleen. Frida Steiner on taitaja Visual Addict -blogin luojana. Olet todennäköisesti törmännyt erilaisissa julkaisuissa hänen estetiikkaa tihkuviin valokuviinsa. Kiitollinen tästä hurmaavasta kalenteriyhteistyöstä! Tämän postauksen kakki kuvat ovat Fridan omia.


http://www.hyvavuosi.fi/category/8/Hyvä Vuosi -kalenteri sopii mainiosti joululahjaksi ihmiselle, joka toivoo kalenteriltaan kauneutta ja harmoniaa. Puhuttelevat mietelauseet ja tyhjät sivut omille ajatuskuluille ovat houkuttelevia ja inspiraatiota herätteleviä. Kuvien värimaailma on seesteinen ja kuvat yhteneväinen kokonaisuus.

Tarjolla on sekä kirjakalenteri että seinäkalenteri. Kummankin kansilehdellä on punainen pinnatuoli meren rannalla. Tuo kuva herkän punaisen sävyllä sai minut jopa kaipaamaan jotakin punertavaa asustetta.


http://www.hyvavuosi.fi/product/8/hyva-vuosi-2019--seinakalenteri

Jos innostut tilaamaan tuotteita itsellesi niin käytä kampanjakoodia: TUIKKU niin saat paketin kotiin ilman postikuluja. Kuvien alta löydät suorat linkit Hyvä vuosi -verkkokauppaan. Hyvä Vuosi 2019 on alusta loppuun kotimaassa valmistettu kalenteri.

Kalenterin kuville olen keksinyt monta jatkokäyttötarkoitusta. Mitä sinä teet käytetyille vanhoille allakoille? Talletatko kuvat vai heitätkö paperinkeräykseen? Fridan kalenterikuvat on painettu Aikataos -yrityksessä laadukkaalle paperille. Heidän valmistamillaan kalentereilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu.

Hyvän uuden vuoden toivotuksin, Tuija

ps.Viikkokalenteri alkaa jo 24.12.2018!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti