sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Syntymäpäivätulppaanit
Aamupäivällä keikuin jakkaralla ja zoomailin (taas kerran) tulppaaneja, jotka tähän aikaan vuodesta tuovat piristystä kotiin. Eilen loppui joulun aika meidän kodissamme ja minulla alkoi uusi vuosi saadessani yhden ikävuoden lisää. 

Mielessäni mietiskelin monenlaista, mistä kirjoittaisin, mutta illalla koukutuin joululahjapalapeliini niin, että hyvä, kun maltoin nukkumaan mennä. Neljästäkymmenestä ovesta on noin puolet suunnilleen valmiita. Ravensburger ilahduttaa tälläkin erää laadullaan.  Syvälliset pohdintani vaihtuivat kepeämpään tekemiseen. 

Onko sinulla asioita, joihin uppoudut unohtaen kaiken muun? Palapeli on minulla yksi ilon tuojista, mutta onnekkaaksi itseni koen, kun hyvää mieltä saan monenlaisista muistakin asioista. Tautikurimus tuntuu helpottavan, mutta vielä en uskalla riehaantua entiseen tapaani. Arvaa vaan, odotanko aurinkoista pakkassäätä reippailuun...

Se hyvä puoli pitkällisessä potemisessa on ollut, että hahmotan entistä tarkemmin, mikä on itselleni tärkeää ja mistä voin päästää irti. Tämän alkavan viikon teeman Hyvän mielen taidoissa on Irti päästäminen. Mistä asioista sinä haluat päästää irti? kuuluu kysymys. 

Instagram ei todellakaan kuulu poissuljettaviin asioihin elämässäni. Kameraakin ilman voisi olla vaikea elää. Kuvariippuvuuteni on mahdoton, mutta erityisen antoisa! 

Tulppaanieni kera toivotan sinulle mukavaa alkavaa viikkoa ja aurinko armas, sinua tuijottaisin mieluusti!

Kevättalven iloja, Tuija
4 kommenttia:

 1. Myöhästyneet, mutta edelleen lämpimät synttärionnittelut <3.

  Mulla on paha tapa uppoutua johonkin (vaihtelee, mihin) niin totaalisesti, että maailmaan ei mahdu mitään muuta ja siitä taas seuraa se, että jossain vaiheessa iskee totaalikyllästyminen, enkä haluakaan enää nähdä, enkä kuulla koko aiheesta :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista Annukka!

   Hyviä innostuksen hetkiä! Kyllästyminenkin tulee välillä tarpeeseen niin on helpompi muuttaa tilannetta. Tammikuisin terveisin Tuija

   Poista
 2. Paljon lämpimiä synttärionnitteluja, Tuija!!! Ja kyllä, minullakin on homma, johon uppoudun unohtaen kaiken muun... korujen tekeminen :)
  Kaikkea hyvää jokaiseen päivääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MInna! Voin kuvitella sinut uppoutuneena ihaniin koruihisi. Kuunteletko samalla musiikkia tai äänikirjoja? Vai nautitko hiljaisuudesta? Lämpimin terveisin Tuija

   Poista