torstai 18. tammikuuta 2018

18.1.18


  Inspiroiva päivämäärä!


Vahvuuteni on nähdä ympärilläni olevaa kauneutta. Päivämääräkin voi olla esteettinen. 

Muistan jo pienen pienenä tyttönä ihailleeni tätä tyttöpatsasta isoäidin kaakeliuunin reunalla. Helmet kaulassa ovat puolestaan tyttären aarrelaatikon kätköistä esille kaivamani.  
                           
                                       Keittiön hyllylle taitoin nuupahtaneen kukan somistamaan kulhoa. Taulut hyllyllä ovat Laurin lapsuudenkodista ja ne ovat tunnesyistä merkityksellisiä. Tuohon ne päätyivät siivouksen lomassa, koska maalausten sävyt sopivat niin oivallisesti keittiömme värimaailmaan.

Kotimme kuvastaa meidän arvomaailmaamme. Koemme harmonian ja lempeyden ensisijaisen tärkeiksi asioiksi. Villa Iiriksen suojissa on varttunut kolme hurmaavaa nuorta naista, joille on selkeästi tarttunut oman kodin tärkeys.

 Salissa on avaraa joulukuusen poistuttua estradilta. Sukulaistädin vanha komuutti oli aikoinaan heillä keittiössä, jossa oli mukava tunnelma. Uskon hyvien asioiden kulkevan näiden rakkaiden esineiden ja muistojen mukana. 

Vanhan talon asukkina on paras olla optimisti ja luottaa elämään. Positiivisella asenteella pärjää kipakammissakin oloissa. 

Toiveikasta torstaita! Tuija
2 kommenttia:

  1. Kyllä! Uskon myös vahvasti, että kauniit esineet luovat ympärilleen hyvää, varsinkin jos niillä on tarina kerrottavanaan aiemmilta sukupolvilta.Kauniita yksityiskohtia kuvissasi. <3 Mukavaa alkavaa talviviikonloppua sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mirjam-Matilda! Mukavat kommenttisi tuovat iloa! Hyvää viikonvaihdetta! Talviterveisin Tuij

      Poista