perjantai 19. tammikuuta 2018

Tammikuun iloja
Kiitos inspiraatiosta tähän postaukseen kuuluu Mansikkatilan maille -blogin Tainalle, jonka Perjantaimyyssit -sarja tuo tarjolle elämää sulostuttavia kuvia ja tekstejä. Onko tämä blogi sinulle tuttu? Jos ei niin suosittelen lämpimästi tutustumaan. Klikkaa itsesi tästä blogiin tai Instagramiin.

Viihtyisää oloa, inspiroitumista, voin taata!http://www.hyvanmielentaidot.fiTällä(kin) viikolla olen mietiskellyt ihmissuhteiden merkitystä ja kohtaamisten voimaa. Oikeastaan syksyllä kuuntelemani Maaret Kallion Inhimillisiä kohtaamisia liikutti minussa jotakin ja paljon. Sananmukaisesti liikutti, sillä pitkällä ajomatkalla Turusta kotiin kuuntelemani äänikirja sai kyyneleet silmiin ja laittoi pohtimaan elämän polkua eri vinkkeleistä. 

Aidot läsnäolevat kohtaamiset tuovat voimaa ja energiaa. Luotan intuitioon tässäkin asiassa. Sisin kertoo, millaiset tilanteet ja tapahtumat ovat hyväksi ja mitkä puolestaan joutavat siivottavaksi pois. Kannattaa siis kuunnella itseään herkällä korvalla.

Nämä kuvat valikoituivat sen mukaan, mikä puhutteli minua juuri tässä hetkessä kuvakansioideni äärellä. Valo, värit, tunnelmat vetivät puoleensa. Kuvat ladattuani havaitsin yhteyden, joka on itselleni tärkeiden kuvien välillä. https://samosinmymind.blogspot.fi

Keskimmäisen kuvan tapetti naulitsi katseeni viikonlopun pikkuretkellä ja nyt etäisyyttä ottaneena ymmärrän, miksi se ansaitsee päästä kauan pohtimaani seinää raikastamaan. Siitä löytyy sitä samaista lempeyttä kuin Aegean meren saarelta. Lisäksi kuosi muistuttaa akvarelleista, joita taitavat tätini maalaavat. 

Kivipaasien lomassa aion ensi kesänä taas lepuuttaa katsettani aavalle merelle tuijotellen. Välillä nostan katseeni kohti sinistä taivasta, kun lentokone nousee läheiseltä kiitoradalta kohti määränpäätään ja varsinkin niinä hetkinä nautin siitä, etten ole vielä  lähdön hetkessä.

Viikko sitten minä, Fabulous fifty something, iloitsin taas kerran siitä, että elämä on tässä ja nyt, täytenä ja hyvänä kaikkine puutteineen ja rajoituksineen, potutuksineen sekä ilonaiheineen. Yritän parhaani mukaan kääntää kaikesta esiin myönteiset puolet, vaikka se onkin joskus työtä ja tuskaa. Useimmiten kuitenkin jälkikäteen, myrskypuhurien laannuttua, voin todeta, että kaikella on tarkoituksensa. 

Elämä on ihanaa, kun se oikein oivaltaa! Perjantaisin varsinkin... Savupiiput nuohottuna ja upouusi, kotiasuihanuus ylläni toivotan sinulle talven iloja viikonvaihteeseen!

                                                   <3 Tuija


https://www.facebook.com/hidastaelamaa/

https://www.facebook.com/Koti-meidän-517132568383467/?ref=bookmarks

5 kommenttia:

 1. Minä inspiroiduin tästä sinun ihanasta postauksestasi! <3
  Mitä silmäkarkkeja ja tuo elämänohje roosalla pohjalla tuli kuin tilauksesta. :)
  Kuljetit minut ihaniin vanhoihin kotimaisemiin Kreikkaan ja ihastelemaan tuota kaunista tapettia.Ja kuinka upea korurasia!
  Esteetikon lauantain herkkupala koko postaus.:)Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Voi, miten ihanasti kirjoitit! Tuli liikutuksen kyynel silmäkulmaan. Meillä on selkeästi samansuuntaisia ajatuksia. Ilo jakaa inspiraatiota! 💙 Korurasian on tehnyt taitava mieheni. 💙 Tuija

  VastaaPoista
 3. ja mistä tuo ihana tapetti löytyisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Bauhaus ainakin myy Esprit -mallistoa, josta tuo kuosi löytyy. Onnea etsintään! Tuija

   Poista