sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Do more of what makes you happy







Viikon on olallani keikkunut uusi voimakassini, jonka teksti: Do more of what makes you happy iski silmiini Habitare -messuilla Vanamo -groupin osaston teepaidoissa. Rekin päässä roikkui kasseja samalla tekstillä ja kauaa en ostopäätöstäni jahkaillut. 

Viikonvaihteen lähetessä yritin parhaani mukaan pitää tuon ajatuksen tekemisteni johtolankana. Pyykinpesu, siivous ja uuden vielä työn alla olevan tilan visiointi on ollut huisin mukavaa. Arkiset askareet saa tuntumaan hauskoilta varsinkin, kun muistaa nauttia nykyajan mukavuuksista. Lapsuudessani nyrkkipyykki oli vielä äitini arkipäivää.  

Kamerakin pääsi mukaan jakamaan muutaman hetken. Tapetin riekale yläkerran menneisyydestä ansaitsi tulla ikuistetuksi muistojen joukkoon. Ikkunan pokassa lukee teksti "Vierashuone" kauniilla vanhanajan käsialalla. Keitähän tuolla on majoitettu 1920 -luvulla... Nykyisen pikkutoiletin tilalla oli kaunis kaakeliuuni, joka 70 -luvun vimmassa on purettu pois vessan tieltä. 

Aurinkoinen syyssää valaisi maisemat täyteläisellä valolla!

Sunnuntai-illan ajatuksin, Tuija



4 kommenttia:

  1. Tuo on niin totta. Itse tykkään myös lentävästä lauseesta "Do what you love, love what you do". :)
    P.S. Aivan mielttömän ihana portaikko. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinunkin lauseesi on loistava! Se kannattaa pitää mielessä. Kiitos mukavasta kommentista Sari! Syysillan terveisin Tuija

      Poista
  2. Onpas kivat kuvat: kaunis portaikko, kaunis pelakuu ja kaunis tapetti. - Mukavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista! Kotikuvia on kiva ottaa. Kotielämä on mieluisaa. Syysillan iloja! Tuija

      Poista