keskiviikko 2. syyskuuta 2015

SyyselämääElokuun leppeät säät saapuivat Suomeen samoihin aikoihin kun saimme taas koko pesueen koolle. Oli aika virittää juhlaviirit Unelmalle ja iloita yhdessäolosta Längelmävedellä. Kaivannon Keidas on suosittu laituri, johon hyvällä säällä saa jonottaa päästäkseen kiinnittymään. Hymyn huulilleni toi pakastealtaasta löytämäni Unelma -suklaatuutti, joka sopi paremmin kuin hyvin juhlistamaan paattimme kymmenettä kesää meidän kesäkotinamme. Koti -pohdinnat ovat olleet monella tavalla mielessä. Mistä, missä, millainen...  Lopulta tärppäsi. 

Viime lauantaina oli taas kerran aika opetella jotakin uutta. Osasin kuin osasinkin kurvailla kunnialla peräkärryn kera Turun sokkeloisia katuja. Viime metreillä betoniporsailla tukitun umpikujan myönnän tuoneen hikihelmet otsalle ja kiukun kuristuksen, mutta loppu hyvin kaikki hyvin.                                 " Nyt mä saan sisustaa!"


Nostalgista oli ripustaa omaan opiskelija-asuntoomme 24 vuotta sitten Laurin ostamat Marimekon -kukkaverhot keittiön ikkunaan. 

Pyykkituvalla lymyillyt Pauligin Capsulo -keitin oli jäänyt vähälle käytölle mutteripannun sivuutettua sen. Se sai nyt uuden kodin, jossa voin käydä kylässä ja saada kupposellisen vaahtoavaa cappucinoa. 
Koti meidän on blogi, jossa kuvataan kotielämää.
 Inspiraatiolla!

Kepein askelin syksyyn! Tuija
6 kommenttia:

 1. Onnea ja iloa Soinnulle uuteen kotiin sekä opiskeluihin!♥

  VastaaPoista
 2. Kauniilta näyttää. Ihania kuvia. Blogissani on arvonta vielä huomisiltaan saakka (kaksi puutarhakirjaa). Käyhän kurkkaamassa ja osallistu. Mukavaa syyskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Poikkeanpa arvontaan. Syysterveisin Tuija

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Opiskelijaelämää on mukava aloitella viihtyisässä kotikolossa. Aurinkoista viikonvaihdetta! Tuija

   Poista