torstai 17. syyskuuta 2015

Habitare
Habitaressa näin Slow -blogistina käyneenä pikkupostaus vähän jälkijunassa. Sunnuntaiaamun junakin oli miltei aikataulussa. Kiitos Veturin loistotarjouksen matkanteko ei paljoakaan kukkaroa kurittanut. Aavistuksen myöhästyin Antiikki & Design -lehden päätoimittajan Maija Toppilan kanssa sopimastamme tapaamisesta. Voitin heidän arvonnassaan pääsylipun sisustus-, design- ja antiikkimessuille.  Kiitos mukavasta juttutuokiosta pressihuoneessa!

Lähdin kevein varustein matkaan ja jätin kameran kotiin. Matkan ratoksi kuitenkin tein tilaa puhelimeen kuville, jos vaikka jotakin kuvattavaa tulisi vastaan. Kauaa en ehtinyt ihmetellä, kun oli aivan pakko napata pari kivaa juttua kuvamuistoksi. 

Messujen tarjonta oli laaja kattaus suomalaiseen designiin. Paljon asioita, jotka eivät koskettaneet minua millään tapaa ja toisaalta monenlaisia virkistäviä elämyksiä. Aivan kuin tämä mustanpuhuva Kannustalojen Lato, jonka kiiltävän musta kaakeliseinä oli hurmaava. 


Marimekon osaston kukkaseinän kuulin olleen erittäin suosittu kuvauskohde. Hauska idea tallennettavaksi muistilokeroihin, joista voi ammentaa omia sovelluksia tarpeen tullen. Liiterin seinässäkin tuollaiset voisi olla mukavat kukille ja yrteille. Vai mitä?
Vaja -designin osastolla Sirkus -sarjan kuppi sai minut huokailemaan ihastuksesta. Siinä yhdistyivät vanha ja uusi omintakeisella tavalla. Linkistä pääset tutkailemaan heidän tuotteitaan, jos kiinnostuit.
Teippitarhan osastolla täydensin hupenevia varastojani uudenuutukaisilla washi -teipeillä, joista on iloa moninaisissa puuhissa. 
Yllä olevan tekstin kotia -sana sai minut tarkastelemaan kyseistä hupparia tarkemmin. Design Pylsyn uutuustuote, johon on tulossa myös housut ja hame, saivat minut innostumaan. Tuossapa olisi mukava kotioloasu. Lupasin palata asiaan marraskuussa Kädentaidot  -messuilla Tampereella. 
Virkistävä päivä messuilla sai ideat laukkaamaan. Niitähän tarvitaan ja intoa tehdä, kun yläkerran mullistus etenee. Tulipahan testattua, että Mokka on tilaihme. Niin vain sinne sujahti yli kaksimetriset helmiponttipaneelit, jotka nyt ovat jo paikoillaan. Jatkoa seuraa...

Syysilta hämärtyy aina vain aiemmin. Kynttilät luovat lämmintä tunnelmaa.

Kuulumisiin! Tuija

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus Tuija. Varmasti ollut mukava käydä messuilla. Tuo kukkaseinä on aivan ihana. Samaa mieltä, kynttilät sopivat syysiltoihin. Ihanan kaunista syksyistä viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi kivasta kommentista! Lauantai-iltaa! Tuija

      Poista