torstai 3. syyskuuta 2015

Jäähyväiset elokuulle

Punalan elämää nähneiden ikkunoiden takana on kesäkamarimme, josta päätaloon muuttaminen on vähitellen alkanut hiipiä mieleeni iltojen hämärtyessä ja sadetihkun pakottaessa palaamaan alkukesän lempijalkineisiini. Harmaaksi kulahtaneet valkoiset Hai -saappaani ovat pihalla lompsimiseen oikein oivalliset. Alun perin käytin niitä vain ja ainoastaan Unelma -retkillä, mutta nyt ne ovat mustikkatahraisina vähemmän esteettiset. Toimivat kuitenkin kotipuuhissa.


Työn alla edelleen...&

Unisieppari-inspiraatio iski eräänä kauniina elokuisena iltana, jolloin oli leppoisaa punoa sitä kiireettä terassin lepotuolissa. Lankakerän ostin Pythagorionin pääkadun varrella sijainneesta vanhan, herttaisen sedän puodista. Kaupan päälle sain hurmaavan hymyn kiitettyäni kreikaksi. Sieppariini tallennan kesän monenkirjavat muistot. Valmista tulee jossakin vaiheessa.

Fiskarsin kesäretkellä Maailmankauppa Kirahvista löysin upean punotun verkkokeinun, jossa otin makoisia nokosia ikivanhan koivumme varjossa. Tulipahan testattua, että kestää kaksikin ihmistä. Kesäinen rentoilu saa jatkoa sisätiloissa, kunhan osaan päättää, mikä sijoitusvaihtoehdoista on paras.
Postikortti ystävältä ja koko kesän ruukussa ilahduttanut aleruusu, jonka ostin kevään lakkiaisjuhlaan Ruusullemme, toimivat hyvän mielen tuojina.
Kukkakimppuja, hattarapilviä, upeita värileikkejä taivaalla.

Kameran kanssa hortoilua, zoomailua, muokkailua, instagramia.
           

                Terassielämää lämpimissä elokuun muistoissa.

"Ken voisi kellot seisauttaa?" kävi mielessäni kerran jos toisenkin syyskuun alun lähestyessä hurjaa laukkaa.

Nurkan takaa kurkistellen, Tuija


12 kommenttia:

 1. Ihanat kesämuistot sieltä - ihan ihanaa osaamista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kesällä nautimme kiireettömistä päivistä, jolloin tehdään jotakin tai ollaan vain ja nautitaan lomasta. Syysterveisin Tuija

   Poista
 2. vitsit miten kaunista teillä siellä on!!
  tunnelmat kohdillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tunnelmallista sunnuntaita sinullekin Jaana! Syysterveisin Tuija

   Poista
 3. Kaunista ja seesteistä :) Pirteää syyskuuta! Terkuin Ninni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunnuntaikiitos Ninni! Levollista tätä päivää! Tuija

   Poista
 4. Ihania kuvia ja unelmia ~ kumpa voisi vieläkin olla kesä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syyskesän aurinko on pehmeä. Tunnelmallista! Terveisin Tuija

   Poista
 5. Ihanaa! Tunnelmallista alkanutta syksyä! <3

  VastaaPoista
 6. Ihana nähdä sinut siellä kurkkaamassa. Niin kesäisen näköistä vielä teidän pihassanne, kukat rehevinä ja nurmikko vehreänä. Toivotaan syksystä kaunista ja lämpöistä, sytytetään lyhtyjä ja kynttilöitä, tunnelmoidaan pimenevä aika. Voi hyvin ystäväni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hanna! Toivottavasti tapaamme Turussa tuonnempana, kun tulen viettämään viikonloppua yo -kylään. Vierailulistalla ainakin Avelia! ;) Tuija

   Poista