tiistai 6. tammikuuta 2015

Kuorma-auto on lastattuLoppiaisena maistellaan vielä uunituoretta limppua riisipuurolounaalla. Joulu on takana ja kevättalvi täällä. Kameran kanssa häärin valon kajoa ihastellen ja katsastellen uusia kuvakulmia.

Koti kaipaa raikastusta. Paukkupakkasella on hauskaa tampata matot raikkaiksi lumessa. Samalla saa itselleen punaiset posket ja pirteän olon. 

Kevättalvella alkaa tässä talossa keittojen kultakausi. Meille maistuvat kasvissosekeitot erilaisilla lisukkeilla. Keitot ovat siitä mainiota ruokaa, koska niitä voi tehdä kerralla ison annoksen. Osan voi pakastaa tai sitten syödään useampi kerta samaa soppaa. Reseptien noudattaminen on minulla työlästä, mutta soveltamalla onnistuu mainiosti. Millaiset keitot sinulle maistuvat? Onko olemassa jokin bravuurikeitos?

Valoa kohti! 
Aurinkoisin ajatuksin Tuija3 kommenttia:

  1. Ihanat kattauskuvat Tuija! Laitahan tänne blogiinkin joku hyvä sosekeiton ohje, Mä tykkään niistä niiiin paljon ja todella maistuvat kevättalvella.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kati! Kiva kattaa vähän keväisempää hempeyttä.Auringon kajon vangitseminen ei ole helppoa, mutta sitäkin hauskempaa. Olen resepteissä aika onneton, mutta koetan kirjata seuraavalla kerralla ylös jotakin. Yleensä kokkaan inspiraatiolla. Sekoittelen ja kokeilen. Maistajien ilmeestä sitten näen onnistuiko. ;) Onneksi useimmiten lopputulos on miellyttänyt. Kaalikeitto olisi seuraavaksi listalla, mutta nyt täytyy lähteä pinoamaan halkotäydennystä. Kuulumisiin! Tuija

    VastaaPoista
  3. Hiiuli hei! Taas uusi kirjautunut lukija! Tässähän täytyy alkaa virittelemään jonkin sortin arvontaa. Vai mitä? Iloisin terveisin Tuija

    VastaaPoista