lauantai 13. helmikuuta 2016

Kuppi teetä ja sympatiaa
Rakas, ikivanha matkan varrella kärsinyt teekuppini oli vahingossa päätynyt astianpesukoneeseen. Korjausliimaus oli pettänyt niin, ettei vesi pysynyt enää sisällä. Vieläkään en raaskinut heittää lempikuppiani roskiin vaan keksin näppäränä ihmisenä laittaa sisälle tyhjän rahkapurkin, joka estetiikallaan ei silmiä hivele. Piilotin muovisen rumuuden lehtirullilla, joiden tekoon jäin aivan koukkuun. 

Purkin pohjalle asettelin kastelemiani kukkasienen paloja, joihon sujautin mustikanvarpuja ja tulppaanit. Rullilla kehystin asetelman. Kukat oli loppua kesken inspiraationi. Nyt on juuri oikea aika asetella varpuja ja oksia veteen tuomaan vihreyttä ja lupausta saapuvasta keväästä. 

Keskiviikon kauppalistalta unohdin herneet ja auringonkukan siemenet, joita olisi mukava laittaa versomaan vihreää syötävää. Joko teidän ikkunalaudoilla vihertää? Pelargoniat puskevat uutta kasvustoa ennen näkemättömän tarmokkaasti. 

Kuppi kamomillateetä maistunee lauantaisaunan jälkeen. 

Hyvää ystävänpäivän aattoa! Tuija

10 kommenttia:

 1. Sinulla on niin kauniita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haluan oppia tätä taitoa lisää. Rakastan kuvaamista ja kuvia. 💚 Tuija

   Poista
 2. Kaunista tulppaaniaskartelua :).
  Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 3. Ihana asetelma. Hyvä, että keksit lempikupillesi uuden tarkoituksen.
  Hyvää ystävänpäivää, Tuija ❤︎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Kuppi on toiminut monena saatuaan särön kylkeensä. Jouluna täytin suolalla ja kruunukynttilän jalkana se toimi mainosti. Seuraavaksi siinä voisin kasvattaa herneen versoja. 💚 Ystävänpäiväiloa! Tuija

   Poista
 4. Aivan ihanat kuvat!
  Ihanaa ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi! Ystävänpäiväillan iloja! Tuija

   Poista