tiistai 9. helmikuuta 2016

Aurinkoenergiaa, ole hyvä!

Sataa, sataa ropisee, pilipili pom...

Nyt, jos koskaan, oli oivallinen hetki uppoutua kuvien aurinkoisiin tunnelmiin. Sulassa sovussa rakkaimpia kesämuistoja täältä ja muualta.

Eilisellä pikkuastelulla metsän siimeksessä ihmettelin lumen huvenneen potemiseni aikana miltei kokonaan. Mustikanvarpujen silmut pullottivat niin, että teki mieli sanoa niille: Malttakaa vielä muruset! Leikkimökin takaa pakoon pinkaissut jänöjussi ei malttanut vaan otti kiitolaukan kohti takametsää ja siintävää peltoaukemaa, jossa jäljistä päätellen on pidetty karkeloita. Onneksi vanhuudenhöperö ulkoilukaverini ei hoksannut mitään. 

Ilma oli raikas ja virkistävä. Testiaskeleiden jälkeen olikin sitten taas huilattava tovi. Tohtori suositteli paljain jaloin kävelyä, joten äkkilähtö lämpimälle hiekkarannalle alkoi houkutella.   Lähimetsässä en siis noudattanut tuota annettua ohjetta. Tyydyn arjen realiteetteihin ja lennän mielikuvitukseni siivin etelän lämpöön. 

Iloa arkeesi, Tuija


9 kommenttia:

 1. OI, miten ihanat kuvat!<3 Jotenkin tuo vesipullo toi viimeistään sen olon, että onpa ihanan lämmintä!:)Kaamea värien, auringon ja lämmön kaipuu...
  Mulla on sulle haaste! Ehdit käymään blogissa ennen kuin muistin laittaa haasteen eteenpäin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasitko, miten lämpö tulvahti sieluun asti?

   Poista
  2. Kiitos kivasta haasteesta! Toteutan, kun on, mitä kuvata. :) Tuija

   Poista
  3. Instassa näin jo sun lehtirullailut! Sitä täytyy itsekin kokeilla!:)

   Poista
 2. Hei Tuija! Nappaan tästä aurinkoenergiaa mukaani. Sitä tarvitsen juuri nyt. Ihanat kuvat.
  Kiitos vierailustasi sivuillani, kommentoit niin kauniisti Laululintu - postaustani. Se johdatti minut blogiisi ja aurinkoa täältä löysin. Tähtilukijaksi ryhdyn.
  Hyvää helmikuuta ja aurinkoa t. Tuula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Tuula Tähtilukija! Aurinkoisin terveisin Tuija

   Poista
 3. Ensivierailulla täällä! Kiitos aurinkoenergiasta - tosin voi tulla kalliiksi, kun seuraavaksi varmaan ryhdyn katselemaan lentojen hintoja ;)
  Ihanalta näytti myös pihapiirisi ja kotisi!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että polkusi johdatti tänne. Onneksi hintojen katselu ei maksa mitään. Blogistani löydät viime kesän lopulta enemmänkin aurinkoisia postauksia, joista saat aivan ilmaiseksi hyvää mieltä. Kiitos, kotimme on sydämemme valittu. Tervetuloa toistekin visiitille, Tuija

   Poista
  2. Oletkohan huomannut blogini: Samos in my mind? :) Tuija

   Poista