torstai 4. joulukuuta 2014

Inred för JulTäysikuun aikaan 4.12.2014Lantliv on lempilehteni, jonka ilmestymistä odotan kuin kuuta nousevaa. Tänä vuonna kävi niin, että joulun erikoisnumero Inred för Jul ei odotuksistani huolimatta ilmestynyt kaupan hyllyyn. Keksin lähettää messenger -viestin lehden facebook -sivun kautta ja loppujen lopuksi postilaatikkoon tupsahti kaipaamani joululehti ihanine kuvineen. Loistavaa palvelua! 

Tässä teille muutama makupala. Varsågod!


Lantliv
Lantliv
Lantliv
Lantliv
Lantliv
Lantliv

Lantliv


         Tack för samarbetet Lantliv -tidskrift!Joulun odotukseen kuuluu vuosien varrella kertyneiden joululehtien plarailu ja ideointi. Tänä vuonna olen jotenkin kummallisen myöhässä joulutteluineni. Selailu on kuulunut yleensä jo varhaisempaan ajankohtaan, mutta ilman sitäkin päässääni vilisee ajatus jos toinenkin. Silkkipaperihiutaleet, paperienkelit ... tuoksut ja tunnelmat.

Joulurauhan toiveeni: valkea pellavapyjama, lämpöiset tohvelit, hyvä kirja, houkutteleva palapeli ja leppoisa yhdessäolo rakkaiden kanssa. Niin ja lautapelimaraton!

Kahdenkymmenen päivän päästä tienoo on hiljentynyt joulun viettoon. Koti meidän myös! 

Miten sinä? Mikä sinulle on jouluvalmisteluissa tärkeintä? 

Sydämellisin ajatuksin, tuikkuLantliv, helmineule, Modomio, jouluhaaveita

2 kommenttia:

  1. Hei - kovin on meillä sama lehtimaku. Minä tilasin tämän itselleni ja ei ole kaduttanut. Joululoma alkaa 20.12 kun koulut sulkevat ovensa ja siitä alkaa joulu -ensin vähän touhua ja sitten nautitaan rakkaistamme. En onneksi stressaa - aina sen on saanut, joulun- tunnelmaa myöten. Mikään ei voita hyvää kirjaa ... se ainoa mitä tällä hetkellä osaan toivoa :) Mukavaa joulun odotusta !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää perjantaiaamua! Pitäisi varmaan harkita tilaamista. Tosin mieheni tapa tuoda uusin lehti kaupungista minulle on suloinen tapa. Kirjoitinkin siitä helmikuun lopulla otsikolla Lehtien lumo. Joulun toivelistan kärjessä on joku kirja minullakin. Sellainen, johon unohtuu ja uppoutuu rauhassa ilman aikarajaa. Hyviä valmisteluja sinullekin Anne! Terveisin tuikku

      Poista