lauantai 13. joulukuuta 2014

Viikon paras päivä

Lauantaisaunan aikaHeräsimme valkeaan Lucian päivän aamuun virkistyneinä tavallista pidemmistä yöunista. Se, jos mikä tekee olosta hyvän ja levänneen, ettei tarvitse ponkaista ylös lämpimän peiton alta kellon soidessa kukonlaulun aikaan. 

Rauhallinen aamiainen ja päivän puuhien aloittelu hissuksiin on lauantaissa parasta, mitä voin kuvitella. Teetä voi juoda toisenkin kupillisen, jos siltä tuntuu ja tottahan toki se tänään maistui herkkumuffinsin kera Laurin soitellessa kitaraa salin sohvalla. Ellin poseeraus blogiin.Päivemmällä pyöräytettyäni muutaman joululimpun ja haudutettuani mehevän riisipuuron saatoinkin siirtyä pyykkituvalle ompelusteni pariin. Hauska seura ja iloiset joululaulut saivat kuitenkin tarttumaan kameraan ja tallentamaan nämä ikimuistoiset hetket tonttutytön ja kisun kanssa. 

Pääsin kuin pääsinkin alkumetreille ompelu-urakassani, mutta siitä toisella kertaa. Nyt odottaa sauna valmiina kynttilöineen. Keskeneräisen työn voin hyvillä mielin jättää valmiiksi huomista varten. Jatkoa odotettavissa kuvien kera.

Leppoisaa lauantai-iltaa itse kullekin! tuikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti