maanantai 8. joulukuuta 2014

Hyasintin tuoksua
Suloistakin suloisempi pikkuhyasintti halusi iltapäivällä ehdottomasti päästä kaupasta mukaani meille. Myönnyin kainoon pyyntöön. Sainpahan taas arjesta irrottavia ajatuksia ja hetken rakkaan kamerani kanssa, kun ensin mietiskelin, mistä oiva astia huumaavasti tuoksuvalle joulukukalleni ja keitä kaveriksi. 

Emalinen tuikkukuppi sai vaihtaa virkaa ja nyt se toimi hyasintin ruukun suojana. Vähemmän sulokkaan muoviruukun peitin vuosikymmeniä vanhasta pitsineulelapasesta talteen ottamallani varrella ja päälle ladoin valkeita kiviä sekä simpukan kuoria Ranskan maalta. 

Tarjottimelle asettelin ison pöytäkynttilän siipineen ja kupin nurin sydänmobilen alle hyasintin vierelle. Taustalla pilkottaa uuden uutukaiset tummanruskeat tabletit, joita oli vihdoinkin Ikeaan tullut lisää tai oikeammin tarvittava määrä odotti minua hyllyssä. Perjantain piristysretkestä ruotsalaiseen huonekalujättiin kerron tuonnempana lisää, kunhan löydän enemmän kuin hetken, oikeastaan useammankin, sillä 15 metriä pellavaista päärmättävää odottaa tekijäänsä. 

Kuulumisiin! tuikku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti