lauantai 20. joulukuuta 2014

Pysähtynyt tunnelma Ikivanha tonttutaulu toivottelee tervetulleeksi pyykkituvalle paketoimispuuhiin. Kuvan tärähtänyt tunnelma kuvaa hyvin tämän päivän väsähtänyttä oloani. Onnellinen, mutta vähän sumea!
Onneksi joululoma alkoi tänään. Eikös se ole niin, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja onhan meillä kahdella jo aikamoisesti kokemusta joulun valmisteluista, sillä vietimme ensimmäistä yhteistä jouluamme pikkuruisessa opiskelijaboksissa Hämeenlinnan Vuorikadulla 30 vuotta sitten. 

Sielläkin tuoksuivat piparkakut, aito kuusi ja hyasintit. Muistan elävästi, kun paukkupakkasessa kävimme soittamassa mäen päällä olleesta puhelinkopista vanhemmillemme hyvän joulun toivotukset kahdella markan kolikolla ja kävelimme keskustaan joulukirkkoon. Joulutorttuihin laitoimme täytteeksi omenapilttiä. Syytä siihen en muista, mutta hauskaa oli. Pienen kinkunkin paistoimme ja rosolli oli maukasta.

Yhteisten joulujemme myötä paketit tulivat tärkeiksi myös minulle. Antamisen ilo on suuri. Olen niin tykästynyt pakettien väkertämiseen, että mietin jopa Pakettipalvelu tmi perustamista. Hih, hih!

Pus och kram! tuikku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti