torstai 17. marraskuuta 2016

Kynttiläkaappi
Kynttilät kuuluvat olennaisena osana kotimme tunnelmaan ympäri vuoden. Sateisena kesäiltana on mukava tunnelmoida sateen ropistessa saumapeltikattoon ja talvisaikaan lempeässä kynttilänvalossa kaikki näyttää hyvältä, mikä sopii paremmin kuin hyvin tällaiseen ikäneitoon. Tarkoitan siis Villa Iiristä, joka vain paranee ikääntyessään. 

Vanhan talon lumo koskettaa sieluani. Hirsien elävyys kuuluu ja tuntuu talon eläessä säätilojen mukaan. Pakkasella nurkissa sananmukaisesti paukkuu sekä lattialankut nitisevät ja natisevat. 

Kynttiläkaappi kaipaa täydennystä, kun varsinainen sesonki on alkamassa. Havin kuusenkynttilöitä on riittävästi erilaisiin adventtivirityksiin, mutta kruunukynttilöitä ei. 

Päivä on hyvä aloittaa teekupin kera kynttilän valossa ja illalla puolestaan Clipperin hyvän unen -tee rauhoittaa. Viihdytkö sinä kynttilän kajossa?  

Tunnelmoimisiin! Koti meidän -blogi / Tuija alias tuikku
4 kommenttia:

 1. Moi Tuija! Kynttilänvalo on todellinen tunnelman tuoja. Aamu on ihana aloittaa, kun juo kahvin kynttilän lepattaessa pöydällä.
  Mukavaa viikonloppua😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilän liekki puhuttelee varmaankin jotakin alkukantaista meissä ihmisissä. Rauhoittava olo syntyy kynttilään tuijottelusta! Terveisin Tuija

   Poista
 2. Wau, kynttilän valo paras valo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei ole kynttilän voittanutta! Terveisin tuikku

   Poista