maanantai 21. marraskuuta 2016

Valoa ikkunassa


Eilen, kun asettelimme sisääntulon kuusiin ja parvekkeen kaiteeseen valoja ajattelin, että ne palavat vain hetkiä ennen ensimmäistä adventtisunnuntaita. Tämän päivän hämäryys sinetöi päätökseni, että nyt alkoi valokausi. Itse asiassa olisi voinut alkaa jo aiemminkin, koska kotipiha valaistuna on niin paljon hurmaavampi illan ilona. Kotiovesta astui sisään iloinen ihminen, joka oli erityisen ilahtunut kauniista näystä. Hymy nousi minunkin huulilleni kommentistaan. Kiitos!


Salin ikkunoille olen suunnitellut milloin mitäkin valonlähdettä. Murattisydämet Ikeassa nähtyäni alkoivat silmäni loistaa tähtien lailla, kun oivalsin, että tässä on ratkaisu pitkällisen pohdinnan jälkeen. 

Lehdistön lomaan on hyvä kieputtaa valolanka ja mötin, jonka sisällä on paristot, voin piilottaa lehtien lomaan. Paristot eivät kaikkein ekologisin ratkaisu ole, mutta kohtuus kaikessa. Näky hivelee minun silmääni molemmin puolin ikkunaa. Ulos kajastaa juuri sopivasti ledien tuike. Mitäs sanotte?
Lankaköynnös+valolanka=<3
8 kommenttia:

 1. Kivoja valonlähteitä, niin tunnelmallisia! - Nyt oli tosi pimeä päivä ja tuli mieleen myös laittaa jo jouluvalot mutta ehkä laitan ne perinteisesti vasta ensimmäiseksi adventiksi. Täytyy tosin testata ne jo ja laittaa valmiiksi ikkunoille niin voi käydä juhallisesti napsauttamssa ne sitten viikonlopuksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa valmiina ja muutama vielä viritteillä. Valoiloa! Tuija

   Poista
 2. Sanon, että näyttääpä ihanan kutsuvalta!<3 Todella kiva idea piilottaa valot murattisydämeen.:) Meillä on vielä etupihan tuija ilman valoja. En tiedä, miten olen näin saamaton ollut, mutta eiköhän ne tällä viikolla saada miehen kanssa viriteltyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo valolangat on kauniita! Eilen tapettikaupassa hipelöin sellaista pitkää sähköllä toimivaa versiota. Hieno! Jäi vielä harkintaan. 😃 Valoilottelua Taina! 💛 Tuija

   Poista
 3. Sievät tunnelmavalot!
  Mukavaa marraskuista viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 4. Aah - valoa! Meillä on vasta terassille laitettu yksi tuija, johon valot on tökätty ja siitäkin mutisin isännälle, että olisi nyt adventtiin malttanut;)
  Mutta salaa sitä on kiva ihailla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä täällä metsän jeskellä on niiiin pimeää, että oli aivan pakko antaa palaa jo tavallista aiemmin. Valoilottelua! 💛 Tuija

   Poista