keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Tervehdys T -huoneelta!Liekö lumisen maiseman syytä, että olo on viime päivinä tuntunut jo kovin jouluiselta. T -huoneella on lahjakääretarpeet jo valmiina, vaikka lahjaideat ovat vasta ajatuksen tasolla. 

Nyt olisi oikeasti oivallisin aika virittäytyä ja valmistella joulunäperryksiä, joita ei touhukkaimpaan joulunalusaikaan enää ehdi väkerrellä. 

Kädentaidot ovat Suomen suurin käsityöalan tapahtuma, joka järjestetään parin viikon kuluttua 18. - 20.11. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, jota ennen Pirkkahalliksi kutsuttiin. Parina viime vuonna olen kertonut ja kuvannut kuulumisia bloggarina täällä sekä täällä.  Verstaamme puikonsuojat olivat messuilla ensi kertaa esillä 2013

Oletko sinä aikeissa suunnata Kädentaidot -messuille? Jos niin, mikä sinua siellä eniten kiehtoo? Tänä vuonna kierrätysdesign on eräs minua erityisesti kiinnostava aihe. Aion koluta käytäviä avoimin mielin niin silloin ei tiedä etukäteen, mihin kaikkeen mukavaan siellä silmät hakeutuvat.

Jos tunnistat hulinassa niin tule juttusille!

Tapaamisiin! Tuija
4 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmalliset kuvat! Mutta mikä kumma on T-huone?
  Mukavaa torstaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://villaiiris.blogspot.fi/2015/12/joulun-jalkimainingit.html -postauksessa kerroin T -huoneestani. Näperrän, väkerrän, inspiroidun ja olen tässä ja nyt. Teetä siellä olisi tarkoitus siemailla kaikessa rauhassa. Joulua kohti! Tuija

   Poista
 2. Hei, sinä ihana t-huonelainen: tekemisesi on huomattu. Blogin puolella on sinulle jotain... Koska olet sen arvoinen <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rouva Sana! Viestisi piristi päiväni ja vei sen kohti iloa! Onnittelut sinullekin! Kuulumisiin! Tuija

   Poista