sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Valoiloa marraskuuhun
Sade tuli ja piiskasi luminietokset lätäköiksi. Aamukävelyllä sää oli raikas ja hapekas. Kuusikatselmus oli kiva tehdä leudolla kelillä varsinkin, kun itse seisoin tumput suorana löydettyämme mieluisat kuuset ja toinen teki raskaan työn. Yhteistyötä tässä puuhassa tarvitaan ja senhän me osaamme. Urakan jälkeen oli mukava syödä puuhellalla hautunutta kalasoppaa hapankorppujen kera.

Portaan pieleen tehdyt valmiit kolot toimivat erinomaisesti kiilojen kera. Viritettyämme valot en malttanutkaan sammuttaa niitä, koska niin ihanasti ne toivat valoa säkkipimeälle pihamaalle.


Joko teillä on valoja aseteltu paikoilleen? Taas on mielessäni pari uutta valoisaa ajatusta, joiden toteutus toisi iloa myös naapurustoon.

Viikko ensimmäiseen adventtiin! Iloisin terveisin Tuija


6 kommenttia:

 1. Voi miten kaunista! Iso kiitos sille joka keksi joskus kausivalot. Ne tekevät ihanaa tunnelmaa tänne meidän pimeään aikaamme. Jopa näiden lätäköiden keskelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskomatonta, miten pienellä vaivalla saa aikaan ison ilon. Tunnelmointi on ihan parasta tähän vuodenaikaan. Hyvää adventin odotusta! 💚 Tuija

   Poista
 2. Itse olen laittanut joulutähden olohuoneen ikkunaan. Seuraavana olisi vuorossa kirkkaan valosarjan asennus, kun ensin päättäisin mihin se tulee.. :) Ensimmäiset joulutortutkin leivoin viikonloppuna, hiphei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valosarjoissa on niin paljon mahtavia vaihtoehtoja ja ledit kestävät pitkään. Valoilottelua! Terveisin Tuija

   Poista
 3. Ihanalta näyttävät valaistut kuuset rappujen vieressä.
  Mulla on parvekkeen kaiteeseen kieputetut valot antamassa valoa pimeään ja lyhty jossa ledkynttilä syttyy automaattisesti ja sammuu yöllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajastettu led olisi kätevä portaan lyhdyssä niin ei tarvitsi ponkaista juuri uneen nukahdettuaan sammuttamaan unohtamaansa kynttilää, Näin on käynyt turhan monta kertaa. Valoilottelua! Tuija

   Poista