keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Tervetuloa joulukuu!




Menneen marraskuun tavoitteeni toteutui, kun täytin mieleni mukavilla hetkillä ajatusteni askarrellessa kuvien ja tekstien erilaisilla kombinaatioilla. Jaoin inspiraationi hedelmiä sekä täällä Koti meidän -blogissa että Samos in my mind -sivustollani. Jälkimmäisen valoisat kuvat energisoivat ja kertovat erilaisia tarinoita kuin tämä maalaismaisemiin sijoittuva kotielämään profiloitunut emoblogini, josta aika ajoin retkeillään mukaviin kohteisiin. 

Innostukseni sai minut luomaan myös oman Villa Iiriksen Joulu -blogin, joka on vielä raakileena luonnosvaiheessa. Siitä toivon muokkautuvan vanhanaikaisen kirjeen oloisen kokonaisuuden, johon talletan tunnelmiamme muistiin jälkikasvullemme. Muistathan tähtihetkeni Talven hopeiset hiutaleet -kirjassa? 

Tämän vuosien takaisen talvikuvan lumihiutaleiden myötä toivotan teille kaikille, jotka tekstejeni ja kuvieni parissa viihdytte, antoisaa joulun odotusta! 

                  Rauhaisaa jouluvalmistelujen aikaa! Tuija



4 kommenttia:

 1. Voi, miten kaunis on tuo joulukuun tervetulleeksi toivottava kuva. Kunpa noita lumihiutaleita näkyisi. Täällä Turun kulmilla niityt viheriöivät ja minusta tuntuu, että ruohokin on kasvanut...
  Mutta muutos voi tapahtua päivässä. Ja Villa Iiris joulublogissa täytyy mennä käymään <3
  Ihanaa joulukuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saatte Turkuun valkean peitteen jouluksi! Ikävöin kovasti sinne, mutta eipä ole tullut lähdettyä, kun opiskelijamme on Ranskanmaalla. Joulublogini on idena asteella, mutta minkäs tee, kun innostuin. Hiljaa uusia aluevaltauksia kohti! Terveisin Tuija

   Poista