torstai 10. marraskuuta 2016

Silmälasirakkautta

Kolmisen viikkoa sitten Inspiraatiokorttien lanseerausillasta tullessani kipitin öistä Rautatienkatua Tampereella junalta autolle ja silmäilin ohi mennen Tampereen Asemaoptiikka -liikkeen näyteikkunan valikoiman. 


Siinä ne olivat! Olin jo kauan etsiskellyt vaaleiden kehysteni tilalle, jotakin yhtä mieluisaa. Nappasin kuvan ja seuraavana päivänä, kun sattumoisin kävelimme kaupungilla muistin otokseni. Poikkesin liikkeeseen sovittamaan kehystä kasvoilleni. Täytyy myöntää, että se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Myyjäkin sanoi, että niin ne oikeat lasit usein tulevat eteen, yllättäinkin. 

Nimi Zen Barcelona vaikutti juuri minulle sopivalta. Toivon uusien lasieni toimivan nimensä mukaisesti. 
Tyyliin sopiva kätevästi pieneen tilaan taittuva kotelo on kuin koru sekin. Kotiin tultuamme pyysin ottamaan muutaman kuvan, mutta päädyin valitsemaan tämän selfien yrmystä ilmeestäni huolimatta. Kruunukori pääni päällä on kuvausteknisesti taidokas yksityiskohta. Sattumankauppaa!

Tänään oli ensimmäinen kokonainen päivä opettelua moniteholinssien kanssa. Päätä alkoi särkeä ja oli vähän sellainen huojuva olo. Mutta hei, nyt näen lukea ne pienetkin tekstit kaupan hyllyssä ja liikennemerkit näyttivät kirkkaammilta. 

Silmälaseissa on kuukauden tyytyväisyystakuu. Jos siinä ajassa en sopeudu näihin niin sitten mietitään, miten toimitaan. Uskon aivojeni tottuvan tilanteeseen ja portaatkin selvitän sujuvammin kuin tänään hapuillen. 

2theLittleStoren Evalta ostamani monikäyttöinen Hamam -pyyhe on tällä hetkellä lempihuivini. Se on niin hyvänkokoinen, että siihen voi tarvittaessa kietoutua kokonaan. Sen väri taisi inspiroida silmälasihankintaanikin. 

Inspiraatiokorteista on selkeästi ollut iloa monella tavalla. Sinäkin voit päästä ilosta osalliseksi. Arvonta-aikaa on jäljellä vielä huomisiltapäivään asti!

                                         Torstaiterveisin Tuija6 kommenttia:

 1. Voih, ihanat kehykset löysit!
  Minä olen jo puolisen vuotta etsinyt uusia...ja jatkuu!

  Mukavaa loppu viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä ovat espanjalaiset ihanuudet. Onnea etsintään sinullekin! Tuija

   Poista
 2. Aivan ihanat! Olisi kiva itsekin saada uudet lasit taas. Kehyksethän vielä ostaisi vaikka vähän useamminkin, mutta ne linssit ovat aina niin kalliit, että uudet lasit maksavat aina vähintään 600€. Huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä kehykset olivat löytöjen löytö ja vieläpä alennuksessa. Olisihan se ihanaa omsitaa monet lasit, mutta monitehojen hinta hipoo pilviä, joten nyt täytyy tyytyä yksiin hyvin toimiviin. Terveisin Tuija

   Poista
 3. Onpa todella kauniit lasit. On kiva kun löytää ihan omanlaisensa. Ja tuo huivi on upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli! Huivi toimi oikeastaan inspiraatorina lasien silmäilyssä, joka vihdoinkin tuotti tulosta. Anteeksi, että vastaus tulee vasta nyt. Olin nimittäin mielestäni jo vastannut, mutta liekö se kadonnut johonkin bittiavaruuteen. Iloa joulun odotukseen! Tuija

   Poista