lauantai 26. marraskuuta 2016

Parolan Aseman Joulumarkkinat 2016

Pyörsin aamulla suunnitelmani ja suuntasin piipahtamaan Parolan Aseman Joulumarkkinoille. Vanha asemahalli oli täynnä toinen toistaan mukavampia tuotteita ja iloisia myyjiä pöytien takana. Koolla oli iso joukko bloggareita tuotteineen. Polut heidän blogeihinsa löydät tuosta edellisestä linkistä.

Tavoitteenani oli tuulettaa omia ajatuksiani ja se onnistui paremmin kuin hyvin ajellessani auringon kainossa kajossa kuunnellen Spotifyn Restaurant Jazz -listaa. Omissa oloissaan mietiskellen sain uutta näkökulmaa pohtimiini asioihin ja olipa hauska paikan päällä tavata Frida Steiner, jonka postauksesta Unelmien illasta löytyy todistusaineistoa minunkin esiintymisestä cat walkilla. 

Kuten olen aiemminkin kirjoittanut niin usein erilaisissa miljöissä ihailen miljöötä miltei enemmän kuin itse tilaisuutta. Näin kävi tälläkin kerralla. Heti pihaportailla olin myyty. Harvoin näkee niin kauniita kiviportaita ulko-ovesta puhumattakaan! Nuo vanhanajan tuulikaapit saivat sukkani pyörimään jaloissa. Aulaan astuessani valolankojen tuike katonrajassa vei huomioni. Haavelistalle nousi piiiiitkä tuollainen valaisemaan salia. Lisäksi talvehtimaan tuodut oliivipuut ja lavendelit huumasivat minut.

Kiitos Katja, jonka esteettisyydellä kyllästetty blogi on aivan ensimmäisiä seuraslistalleni päätyneitä.  Olet siis edesauttanut osaltasi sitä, että minustakin sukeutui bloggari.

Vuoden kuluttua toivon astuvani tuosta ovesta läjäpäin omin käsin näpertämiäni myyntiartikkeleita mukanani.

Joulumielellä, Tuija8 kommenttia:

 1. Oli ihanat myyjäiset ja upea ympäristö!<3 Harmi, ettei tavattu! Olen enemmän kuin iloinen niistä muutamasta ostoksesta, jotka tein. Kannatti ehdottomasti lähteä!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoja löytöjä teit! Keksin tässä aamutuimaan mainion myyntiartikkelin. 😉 Harmi tosiaan, että polkumme eivät kohdanneet. Iloista ensimmäistä adventtia! Tuija

   Poista
 2. Joulumarkkinat ovat ihania ja tuo Parolan Asema näyttää ihan mielettömän ihanalta joulumarkkinoiden pitopaikalta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huikea paikka juuri tällaiseen tapahtumaan.Asemalla oli hyvää hulinaa hallin täydeltä. Tunnelma toi joulumielen! Tuija

   Poista
 3. Oli ihana nähdä taas sinua, Tuija :)
  Kiva, että otit aikaa itsellesi rentouttavan ajelun ja jazz-musiikin siivittämänä... mun täytyy tehdä tuo sama joku viikonloppu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Restaurant Jazz on täynnä hyvää fiilistä. Tapetointikin aluillaan. Yksi vuota seinässä. 👍🏻 Tuija

   Poista
 4. Hitsi kun harmitti etten tänä vuonna päässyt vierailemaan parolan aseman joulumarkkinoilla. Viime vuonna, tai siis edellis, oli niin ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna taas! Toivottavasti tavataan! Myyjäksi aion paikalle. Tammiterveisin Tuija

   Poista