maanantai 28. marraskuuta 2016

Lukunurkkauksen tunnelmaaVanhassa kiinteistössä asujan on syytä muistaa harjoittaa kiitollisuutta ja olla itselleen armollinen. Tänä iltana olen onnellinen siitä, että vuonna 1919 valmistunut kotimme on meille lempeä kaikkine klohmuineen ja viileine nurkkineen. 

Kiitollisena nojatuolista nitisevine jousineen ja kupillisesta hunajaista teetä tuossa vanhassa palvelijassa, jonka joku uudistusintoisempi olisi heivannut kaatopaikalle, kuuntelen gramofonin nykyversiosta, Spotifysta, Joni Mitchellin River -kappaletta uudestaan ja uudestaan. Lempimusiikkini valitsen tunteella sen mukaan, mikä kyseisellä hetkellä koskettaa ja puhuttelee. Nyt se on tämä herkkä, vähän surullisen haikea River, joka tarttui matkaani lauantain retkellä autoradiosta. Jos haluat kuunnella tuon sinäkin, niin klikkaa tästä.

Hyvän mielen taidot -sivustolta voi lähettää kortin ystävälle, jota haluaa ilahduttaa. Tee sinäkin niin! Ystävällisiä sanoja ei ole mitään syytä pantata, koska hyvä saa aikaan hyvää. 

Iltailoja sinne ruudun taa teille jokaiselle! 
                                           
                                             <3 Tuija
2 kommenttia:

  1. Niin totta molemmat. Vanhan talon erityinen tunnelma vetoineen ja natinoineen samoin kuin hyvän aikaan saama lisähyvä <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunnelmallista tiistai-iltaa Annukka! Terveisin Tuija

      Poista