sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Valoenergiaa

Kirkasvalolamppu on aamuisin tarpeen ehostaessa sekä piristyssyistä että sen valossa todella näkee (liiankin) hyvin harjata kulmat ojennukseen ja Kanebon ripsiväri osuu sinne, minne pitääkin. Aurinkopuuterilla korostan päivetystäni, jonka toivon olevan vielä havaittavissa kasvoillani.  

Marraskuu on minulle usein varsin vetämätön ajanjakso, mutta nyt lokakuun podettuani päätin pistää tuulemaan. Uutukainen blogini Samos in my mind tarjoaa katsojalleen valoterapiaa. Varoitan, että se saattaa herättää vastustamattomia matkahaaveita ja unelmia. 


Inspiraattorinani oli Vois tehdä ite -blogi, jonka kirjoittaja on parannettu painos Koti meidän -tiimistä. Helmi kirjoittaa blogissaan kekseliäästä ja kestävämmästä arjesta ympäristönsuojelullisesta näkökulmasta teoreettista viitekehystä unohtamatta. Nuorella filosofian maisterilla on sana hallussaan. 

The Queen of Content bloggarin tuoreimmassa postauksessa kannustettiin kierrättämään vanhoja postauksia. Siinä on ideaa! Konmaritan siis blogipostaukseni ja hion niistä timanttisia. No, en nyt aivan, helmet ovat enemmän minun makuuni. Kyllä kannattaa palata ajassa taaksepäin ja tutkailla, mistä on tullut kirjoitettua, etteivät lukijat kyllästy samojen juttujen jauhamiseen. Vai mitä? Olisin iloinen, jos kertoisit kommenttikentässä, mikä sinun mielestäsi on Koti meidän -blogissa parasta? Eli mikä on vahvuuteni bloggaajana? 

Inspiraatiokorttit ovat siis osoittautuneet loistaviksi! 
Olethan osallistunut arvontaan

Sunnuntai-iltaa! Tuija


Hotel Hilton -kollaasi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti