perjantai 30. kesäkuuta 2023

Kesäkuun tunnelmiaKoti meidän -blogin kymmenes vuosipäivä lähenee ja postaustahti sen kuin hiljenee. Haitanneeko tuo, kun arvelen harvan lukijani viettävän aikaansa internetin syövereissä kesäsään helliessä mailla ja merillä, lähellä ja kaukana. 

Ole hyvä, kuvakimarani kesäkuulta...


 Leppeitä kesäpäiviä sinulle, missä sitten tämän postauksen äärelle eksytkin.

<3 Tuija

8 kommenttia:

 1. Vaikka helteitä on piisannut, niin kyllä silti päivittäin täällä käydään kurkkimassa blogeja. Kivat kuvat kesäkuulta ja mikä ihana mekko sinulla on päälläsi! Se on varmaan juurikin oikea valinta hellepäiviin.
  Oikein mukavaa heinäkuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa mukava lukea tämä viestisi! Tarkoitatkohan vihreää pellavamekkoani, jonka ostin talvella, koska arvasin monikäyttöiseksi. Se oli täydellinen Turku -päivän vaate, kun lämpötilan oli noin 20 astetta. Olen ostanut sen https://kauppa.wilhelmiina.net/fi Tampereen myymälästä. Kotosalla liuhuttelen menemään siniraitaisessa puuvillahuitulassa, joka on ihana yllä. Vaaleansininen ruusukultakirjailuilla on kreikkalainen kaftaani, jonka onneksi löysin Lahdesta Kenkäkauppa Zebran rekistä. Mekkoaika on ihanaa! Tai no oikeastihan minä pukeudun oikeastaan aina erilaisiin mekkoihin ympäri vuoden.
   Heinäkuu alkoi viileämmissä säissä, mikä tuntuu oudolta helteiden jälkeen, mutta onneksi nytkin tarkenen mekkosillani.
   Toivotaan leppeitä kesäsäitä heinäkuullekin! Terveisin Tuija

   Poista
 2. Ihania kuvia ja tunnelmia ja kaunis mekko. Kyllä kesä osaa olla ihana vaikka taidettiin sade tuoda Miamista.

  Aurinkoisia heinäkuun päiviä Tuija. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia, suurkiitos kommentistasi! Hyvä mieli pulpahti mieleeni, kun koin tavoittaneeni sinut! Tuossa edellisessä vastauksessani Kristiinalle löydät, mistä olen ostanut vihreän pellavamekkoni.
   Kävin nopsasti kurkkaamassa sinun tuoreinta postaustasi ja palaan sinne paremmalla hetkellä, kun juuri nyt sushihammasta kolottaa ja sille pitää keksiä jotakin helpotusta. Mummilan kesäleiriviikko on ohi niin nyt voisi nautiskella aikuisten hitaasta herkkuateriasta.
   Sinisävyinen mekko alkoi kutkutella. Se vaikuttaisi siltä, että sen alla ei olisi pakko olla kuin pikkarit. Millainen on kokonsa puolesta?
   Sydämellisin terveisin Tuija
   ps. Taas on pyörinyt mielessä Hyvän mielen -blogikokoontuminen ;) Koti meidän -miljöössä...

   Poista
 3. Kauniita kuvia. Kivaa kesän jatkoa❣ :) Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! Olet ollut mielessäni! Lempeitä heinäkuun päiviä! <3 Tuija

   Poista
 4. Ihania kesätunnelmia sinun kuvissa ♥ Minulla on nyt kaksi viikkoa lomaa takana ja vielä viikko edessä. Yhden viikon siirrän perinteisesti tuonne vuoden loppuun ja joulun yhteyteen.

  Näistä sinun kuvista välittyy erinomaisesti se kesän kiireettömyys ja rauhallisuus. Aivan ihania ovat erityisesti nuo kuvat missä olet lepäämässä ja vain jalkateräsi kuvassa näkyvillä. Kukkivat valkoiset pionit kuvassa ovat myös herkkiä ja minähän rakastan kaiken värisiä pioneita.

  Hyvää heinäkuuta ja iloa kesääsi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjo, sydämellinen kiitos kauniista sanoistasi. Onpa mukava lukea, että kuvien tunnelma tavoitti sinut. Olen panostanut itseni kuunteluun ja asioihin, jotka lisäävät hyvinvointiani. Kesä on ihmisyydelleni ensiarvoisen tärkeää aikaa. Kukat ja luonto luovat iloa ja onnea sekä lähellä että kaukana. Mekoista puhumattakaan! ;) Lempeitä lomapäiviä sinullekin! <3 Tuija

   Poista