tiistai 20. helmikuuta 2018

Sydänjuttu -kirja-arvonnan voittaja


"Olet parasta, mitä sinulle on tapahtunut.""Tämä on sinun elämäsi. Mitä jos riittäisit itsellesi?"                      "Itsensä arvostaminen on tietoinen päätös."


"Miltä haluan, että minusta tuntuu olla minä?""Itsestäni lempeästi huolehtimalla tuon maailmaan lisää rakkautta."Valintakysymys  katsoako valoon vai kääntyä varjoon?


Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!


                             Onnittelut arvonnan voittajalle!


Tämän kommentin jätti Sydänjuttu -kirjan arvontaan nimimerkki Mirjam-Matilda:Voi kyllä kiitos!♡
Osallistun ihanaan arvontaan.
Olen itse tietyllä matkalla.Haparoin ja etsin.Lähinnä varmuutta omalle intuitiiviselle ajatukselleni siitä, mikä täällä on minua varten,mikä on kaikkein tärkeintä ja mistä tulen onnelliseksi ja tyytyväiseksi, mikä herättää minussa parhaan esiin.Tämäkin kaunis teos auttaisi aivan varmasti eteenpäin sitä kohti.Hyvää blogiystävänpäivää Tuija!♡♡

Jos onnetar ei suosinut sinua tällä kertaa niin
 Hidasta elämää -verkkopuodissa Sydänjuttu -kirjaa ja 
uutuutta Tehtäväkirjaa Löydä itsesi lempeästi on saatavilla.

Postauksen lainaukset ovat Anna Taipaleen tekstejä kirjasta Sydänjuttu. Kiitos yhteistyöstä Hidasta elämää -yhteisölle 
ja aurinkoisen kevättalven toivotus! Tuija

lauantai 17. helmikuuta 2018

Vahinko-ostos


Vahinko-ostoskin voi osoittautua valloittavaksi, kun asiaa tuokion jos toisenkin tarkastelee eri näkökulmista. Vai mitä tuumaat minun haalean vaaleanpunervina ostamistani tulppaaneista? Kotivalossa ne osoittautuivatkin pinkissä väriastiassa dipatuiksi. 

Nyt suorastaan harmittaa, että ne loppuivat kesken tehdessäni asetelmia tuomaan keväistä pirteyttä kotiimme. Sydänjuttu -kirjan vierelle olisi sopinut vielä tulppaani tai pari ja vehreä oksa tuoreine pikkulehtineen. Olethan jo osallistunut tämän kirjaihanuuden arvontaan? Jos et niin aikaa on vielä miltei vuorokausi. 

Hempeää lauantai-iltaa lukijani! Terveisin Tuija

ps. Valon kajo toi hymyn huulille!
keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Sydänjuttu -kirja-arvonta

https://hidastaelamaa.fi/


Ystävänpäiväiloni on jakaa yhteistyöpostaus Hidasta elämää -yhteisön ja teidän tähtilukijoideni kanssa. Tällä erää Anna Taipaleen Sydänjuttu -kirja inspiroi minua. Viime viikolla hain postista odotetun paketin, josta kuoriutui esille hurmaava teos. Linkkiä klikkaamalla tapaat kirjailijan. Hidasta elämää -verkkopuotiin pääset tästä.

Kirja on uskomattoman kaunis kokonaisuus. Tekstit ja kuvitus käyvät harmonista vuoropuhelua. Sitä voi lueskella monella tapaa. Lukurauhan päivänä sunnuntaina tutkailin  kirjan kuvat tarkkaan ja iloitsin siitä, että selailtavaa riittää moniksi hetkiksi. 

Sydänjuttu iskee nimensä mukaisesti suoraan sisimpääni. Mikäpä sen ihanampaa kuin aloittaa aamu katsellen kaunista voimaannuttavaa kuvaa ja maistella sanoja viereisellä sivulla. Nytkin minulla on nppäimistön vierellä auki kohta, jossa lukee sanon joo.

Sydänjuttu -kollaasini / Villa Iiris Photography
Heräsikö kiinnostuksesi vai onko tämä kirja jo sinulle tuttu? Voit olla onnekas voittaja, kun kirjaudut Tähtilukijaksi ja kommentoit, miksi juuri sinä olisit sopivaa lukija-ainesta tälle kaunottarelle? Mitä sinä haluat elämältäsi tällä hetkellä?

Ota osaa arvontaan sunnuntaihin 18.2. kello 18 mennessä niin saatat saada sydämellistä postia itsellesi. 

Ystävänpäiväterveisin! Tuija
Oletko sinä onnettaren suosikki?


lauantai 10. helmikuuta 2018

Kotieloa Villa Iiriksen tapaan


#kukkailotteluaTänään laskiaissunnuntain edellä teki mieleni tarkastella kotia kuvien kautta.  Harvinaislaatuisen myöhäisen sängystä kömpimisenkö syytä tai laiskuutta vai kenties armollisuutta itseäni  kohtaan niin paljon en saanut aikaan (mitään järjellistä), vaikka tästä muotoutuikin viikon paras päivä. 

Lounasta nautimme illan jo hämärtyessä. Pakastekalastakin saa loihdittua maukasta murkinaa, kun sen maustaa hauskasti improvisoiden. Valkosipulin varsista taisi tulla se paras aromi nokkospastan kastikkeeseen.

Jälkiruoaksi kokosin Hobstareihin kreikkalaista jogurttia lorauksella mantelimaitoa ja pakastimesta kaivoin puolukkamustikkasaalista syysretkiltä. Päälle ripottelin kookoslastuja ja granolaa. Maistuvaa, terveellistä herkkua!

Päivässä antoisinta oli ihailemani kuvaajan kommentti instagramkuvaani. Niin ja saunan kipakat löylyt ja leppoisa kotiolo kaikenkaikkiaan. Elämä on antoisaa!

Kodin tulee olla pesä, jossa sielu lepää ja kaikilla on hyvä olla. Eilisellä ex tempore -kauppakäynnillä nappasin kimpun tulppaaneja ostoskoriini ja voi kuinka ne ovatkaan keväisiä yhdessä raikkaiden vasta puhjenneiden lehtien lomassa. Napsin oksia pihapensaista jollakin happihyppelylläni ja niiden vihervoima saa suupielet hymyyn. Minulla lienee viherrysvaje, koska tämän päivän ateriakin oli täynnä energisoivia sävyjä.  

Talvinen maisema on kaunis, mutta en lainkaan panisi pahakseni, jos tämä kevät olisi aikainen, lämmin ja aurinkoinen. Unelman vesillelasku aloittaa kesäkauden, mistä haaveilen toisinaan. 

Taidanpa olla ristiriitainen ihminen. Toisaalta elän tätä hetkeä ja osaan iloita juuri tässä ja nyt. Hetkittäin kuitenkin uppouduin unelmiini ja haikailen, arvannet minne. 

Syyskauden isot muutokset elämässämme verottivat selkeästi voimiani näin jälkikäteen ajatellen. Onneksi olemme pariskunta, jolla on omia innostavia puuhia ja yhteisiä arvoja, joista ammennamme arkeemme ilonaiheita. Nuorillamme on meneillään oman elämänsä vaiheet ja me saamme olla jakamassa niitä, mistä riemuitsen päivittäin. What's upin kilahdus on odotettu.

Hullunkurisinta on ollut, että muutamaan otteeseen olen havahtunut joulun menneen kuin huomaamatta. Varsinkin, kun kadottamastani iPadista oli viimeinen muistikuva ennen joulua tautivuoteelta. Kaivelin muistiani useaan otteeseen ja lopulta päähäni pälkähti vielä yksi mahdollinen paikka, jossa laite sitten siististi nökötti hipihiljaa silkkipaperipinon alla. Joulusiivoukseni oli pintojen tyhjentämistä turhista tavaroista ja siinä se sitten oli sujahtanut laatikon perukoille. Applen Etsi -toiminnosta ei ollut hyötyä, kun virta oli pois. Ilo löydöstä sai hihkumaan.

Blogissa on ollut hiljaisempaa kuin menneinä vuosina. Luotan kuitenkin lukijoiden palaavan tekstieni ääreen hiljaiselon jälkeen. Ryhdistäydyn ja hei, olenpahan jo leikannut koeversion ensimmäisestä mekosta, joka odottaa kursimista kasaan. 

Leppoisaa lauantai-iltaa sinullekin! <3 Tuija