perjantai 16. joulukuuta 2016

Unelmoi. Usko. Tee. Toista.
Kortti, jossa otsikon teksti lukee, on ollut jo yli vuoden päivät voimakorttini. Blogitaipaleeni alkoi virallisesti elokuussa 2013, jolloin julkaisin ensimmäisen postaukseni kädet vavisten ja sydän läpättäen. Koti meidän -laulun sanoista löysimme nimen toiminimellemme ja blogille, jonka jo alun perin piti olla erilaisten osioiden julkaisukanava. 

Julkaisuistani noin 350 on nähnyt päivän valon ja luonnoksia on odottamassa sopivaa hetkeä. Unelmoin kirjoittamisesta ja nyt voin sanoa sitä tehneeni sieluni kyllyydestä. Kuvat ovat toinen asia, johon suhtaudun intohimoisesti. Bloggarina olen voinut yhdistää monta minulle tärkeää asiaa, joiden jakaminen teidän lukijoiden kanssa on antoisaa. Kommentit ilahduttavat ja 40 kuukautta vuorovaikutuksellista uutta aikakautta on nyt takana. Tulevaisuus on mahdollisuuksia täynnä. 

Olisi hauska lukea, miten te vakituiset seuraajat olette nähneet blogini kehityskaaren? Kaikkien tähän kysymykseen vastanneiden kesken arvon yhdet Koti meidän -verstaan käsityön taitajan suunnittelemat ja valmistamat puikon pidikkeet. Voittaja saa valita joko sukkapuikoille sopivat suojat tai pyöröpuikoille suunnitellun version. 

Rouva Sanan minulle antama Blogger Recognition Award -tunnustus marraskuussa ilahdutti aivan huikean paljon. 


Sisustaminen rajoittuu Rouva Sanan osalta tyynyjen siirtämiseen paikasta toiseen ja verhojen vaihtamiseen kerran vuodessa. Noin niinku suunnilleen.

Juuri siksi tässä blogissa kiehtovat kauniit kuvat sekä pohdinnat arkisesta elämästä."
- Rouva Sanan saatesanat blogissaan 10.11. 2016

Arvostan alan ammattilaiselta saamaani kannustusta "to the moon and back".
               Lähetän sinulle Minna virtuaalisen halauksen!

Tänään halusin jo jakaa tämän ilonaiheeni kanssanne, vaikka vielä minulla on tekemättä virallinen postaus, jossa jaan tämän tunnustuksen kymmenelle muulle seuraamalleni blogille. 

My boots, The Workshop Shoes, Greece

Osallistuin marraskuussa tempaukseen, jonka tavoitteena oli kasvattaa seuraajamääriä Instagramissa ja täällä blogissa. Innostun helposti kokeilemaan uusiakin juttuja, joista uusimpana opettelen Snapchat -toimintoja. Joko se on sinulle tuttu?


Zen Barcelona, Tampereen Asemaoptiikka

                                 Joulun aikaa, jännittävää! Tuija 

                       8 kommenttia:

 1. Kiitos Tuija-ihanainen virtuaalihalauksista <3. Ne on vastaanotettu <3.

  Bloggaaminen on siitä ihana harrastus, että kirjoittamisesta ja/tai valokuvaamisesta nauttivalle se antaa todella helpon ja matalan kynnyksen mahdollisuuden toteuttaa omaa luovuuttaan.

  Ja hei unelmia pitää olla ja niitä pitää toteuttaa <3. Inspiroivaa ja innostavaa bloggaamisen aikaa myös vuonna 2017!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle Minna! Inspiraatiokorteista on ollut apua jumitilanteissa. Testaa sinäkin, jos tilanne vaatii uutta näkökulmaa. Joulun iloja! Tuija

   Poista
 2. Olen Minnan kanssa samoilla linjoilla - kun itse ei ole mikään sisustuksen taitaja, on inspiroivaa katsella koteja, joissa sisustaminen ja somistaminen taidetaan. Ja joista otetut kuvat ovat upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla, että meidän ideoista on iloa muillekin. 💚 Jouluimieltä! Tuija

   Poista
 3. Hyvä slogan, jossa on ideaa.:)
  Olenkohan ollut blogisi lukija puolitoista vuotta...Taisitte rempata keittiötä, kun hyppäsin kyytiin. Ihastuin kotinne tunnelmaan, enkä usko, että siihen voi koskaan kyllästyä.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska muisto! Mitähän me silloin värkkäsimme... Aina on jotain pientä tai isompaa meneillään. Aika ei käy pitkäksi js onneksi on nyt nuo inspiraatiokortit, jos jumi uhkaa iskeä. Kiitos matkaseurasta Taina! Uutta vuotta kohti! 💚 Tuija

   Poista
 4. Ihanaa, että tuo kortti inspiroi <3
  Tunnelmallista joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on pienestä kortista ollut iso ilo! Sehän pääsi keväällä lehtijutunkin otsikkoon asti. ;) Tuija

   Poista