maanantai 21. huhtikuuta 2014

Sisustusbloggari - ko?


Vuosi sitten huhtikuinen viikonvaihde Turussa oli viileä, mutta virkistävä. Osallistuin "wannabe" -bloggarina valokuvauskurssille, joka pidettiin Paimion Veikkarin kylällä Adalmiinan Helmessä. Kurssin emäntänä hääri Annarina Yöntilä ja kouluttajana Camilla Hynynen Nauvosta Creatella -yrityksestä. 

Osallistujina oli innokas joukko naisia kameroineen. Intensiivisen kurssin aikana emme paljon ehtineet tutustua toisiimme, mutta sittemmin blogimaailmassa olemme kohdanneet sitäkin useammin. Erityisen kiitollinen olen Villa Puomin Hannalle kannustuksesta. Ilman sinun rohkaisuasi olisi saattanut jäädä tämä kivi kääntämättä. Lotan kuvakumppanuus Instagramissa on antoisaa  ja Minnukan Ripaus kardemummaa virkistävä herkkine kuvineen. 


 Koti meidän -blogi on kokonaisuus katosta lattiaan, ulkoa sisälle, pihalta metsään, kankaista puihin, joita verstaalle on vinot pinot. 

Kuvan taustan kellansävyiset nukenrattaat Lauri on tehnyt mukaillen isänsä 50 -luvun mallia. Nämä olivat ensimmäisiä tilaustöitä, jotka valmistuivat verstaallamme kymmenisen vuotta sitten. Nyt niiden kyydissä matkaa lankakeräni.
Keittiö on kotimme sydän, jonka Misa -puuhella tuo lämpöä alakertaan. Se on yksi parhaista hankinnoistamme. Kynttelikössä roikkuu pientä ja tarpeellista käden ulottuvilla. 

Helsingin Sanomien ruokasivun Sitruuna-marenkipiiras on päässyt pääsiäissuosikiksemme. Se on sopivan kirpeä ja makea yhtä aikaa. Pieni pala  ja levollinen teehetki tuo juhlan tunnun kevätpuuhien keskelle. 

Kotikoivumme kuivuu halkopinossa ja veneen kevätsiivous on  käsillä ja moni muu tekeminen kuuluu pääsiäisen pyhien ohjelmaan. 

Tämän blogin perustaminen oli pyörinyt ajatuksissani jo kauan aikaa. Kurssi tuuppasi eteenpäin ja lopulta uskalsin klikata julkaise  -nappia. Uuden oppiminen on inspiroivaa. Kokeilethan linkkejä, toimiiko? 

Samalla, kun pohdimme sopivaa nimeä yrityksellemme, loksahti moni pala paikoilleen. Tarina nimen takaa löytyy täältä: Miten kaikki alkoi? ja laulun sanat tästä: Kun Adolf ja Maria

Puikonpidikkeet ovat koti neulepuikoille ja kodistamme ja elämästämme kertoo tämä valokuvakertomus, jonka aiheet eivät aivan äkkiä pääse loppumaan. 

Koti meidän -blogi avaa ikkunan elämäntapaamme vanhassa huvilamiljöössä maalaismaisemissa. Toivomme sydämestämme, että tämä tuo sinullekin iloa ja hyvää mieltä. Tekemisen iloa!

Pääsiäissunnuntain kääntyessä iltaan aurinko painui mailleen ja loi kasvihuoneeseen lämpimän, kutsuvan tunnelman. Toisen pääsiäispäivän aamuvalo sai minut jalkeille jo kukonlaulun aikaan, vaikka sitä kiekujaa ei meillä vielä olekaan, haaveissa vain. 

Voi hyvin! 
11 kommenttia:

 1. Mikä ihana, kaunis tarina blogin synnystä ja kasvusta! Kyyneleet silmissä luin ja lähetän samalla myös kiitokseni sinulle! On ollut rikastuttava vuosi ja paljon on jaettu ja koettu. Kuvat ovat jatkuvasti täynnä suurta tunnetta ja ihminen niiden takana omistaa lämpimän sydämen! Kiittäen ja Sinulle iloa, inspiraatiota toivottaen! Hanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät ja valo, mikä ihana pari. Kiitos suloisesta kommentistasi!

   Inspiroitumisiin Hanna! Aurinkoisin terveisin Tuija

   Poista
 2. Niin ihanan kaunis postaus <3
  Halauksin,
  Minnukka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minnukka! Kuulumisiin! tuikku

   Poista
  2. Minnukka, hauskaa, että liityit lukijaksemme. Kiitos!

   Poista
 3. Instagramista on sekin ilo, että löytyy kivoja uusia blogeja;)
  Oikein hyvää 2. pääsiäispäivän iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Kuvista on iloa! Hauskaa, että löysit tiesi blogiimme. Tulen vierailulla sinunkin omaasi, mutta nyt ensin pihalle nauttimaan valosta ja lämmöstä. ;) tuikku

   Poista
  2. Jihuu! Onnitteluni: Olet toinen virallinen lukijani. Tervetuloa seuraan! tuikku

   Poista
 4. Ihana teksti ja kauniisti kirjoitettu :-)
  Olen aina iloinen kun kommentoit instagramissa ja ehkä tavataan joskus tulevaisuudessakin :-)
  Kauniit kuvat olet myös ottanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitin vastaukseni vahingossa omaksi kommentikseen! 😉 Se näkyy tuossa alempana.

   Poista
 5. Kiitos itsellesi! Blogistasi saan inspiraatiota. 😉 Kuulumisiin!

  VastaaPoista